in

Anthony Hopkins, Zack Snyder’ın Epik Bilimkurgu Filmi “Rebel Moon” Kadrosunda

Anthony Hopkins, Rebel Moon filmi kadrosuna katıldı. Zack Snyder’ın bilimkurgu türündeki yeni yapımı Netflix platformunda yayınlanacak.

Anthony Hopkins Rebel Moon Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Anthony Hopkins, Rebel Moon filmi için kadroya dahil olan isimlerden birisi oldu. Zack Snyder imzalı epik bilimkurgu filmi, Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

İki defa Oscar kazanan Anthony Hopkins, Netflix’in yaklaşmakta olan Rebel Moon filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Bilimkurgu türündeki yapım, Netflix için daha önce Army of the Dead filmini de çekmiş olan Zack Snyder tarafından yönetiliyor.

Rebel Moon, kendi dünyasını kötü tiran Balisarius’tan (Ed Skrein) korumak için diğer gezegenlerin savaşçılarından yardım alması gereken Kora (Sofia Boutella) adlı bir kadını takip ediyor. Film hikâyesi, Snyder’ın Shay Hatten ve Kurt Johnstad ile birlikte yazdığı bir senaryoya dayanıyor. Ayrıca Akira Kurosawa’nın eserlerinden ve Star Wars filmlerinden ilham aldığı belirtiliyor. Snyder başlangıçta bu fikri bir Star Wars filmi olarak ortaya attı, ancak tamamlanmaya yakın haline tekrar göz atınca bu fikirden vazgeçti. Rebel Moon filminin çekimlere geçen nisan ayında başladı ve prodüksiyonun Kasım 2022’ye kadar devam etmesi bekleniyor. İki bölüm halinde gelecek olan filmin çekimleri peş peşe yapılıyor.

- Reklam -

Anthony Hopkins, Rebel Moon Filminde Bir Savaş Robotunu Seslendirecek

Anthony Hopkins Rebel Moon Zack Snyder

Şimdi de Deadline’ın özel haberine göre, bir başka ünlü oyuncu daha kadroya dahil oldu. Anthony Hopkins, filmde doğrudan yer almayacak ancak Jimmy adında mekanize bir JC1435 savaş robotunu seslendirecek. Karakter, bir zamanlar savunduğu ama sonrasında öldürülen bir krala inanılmaz derecede duyarlı ve sadık. Söz konusu kralın kim olduğu ise şu an için belli değil.

Zack Snyder da yaptığı bir paylaşımda söz konusu bilgiyi doğruladı ve Twitter hesabı üzerinden Hopkins haberi duyurusuna cevaben, “Doğru!!!” yazdı. Ayrıca karakterin ilk bakış görselini de gönderisine ekledi.

- Reklam -

Büyük bir evrenin temeli olacağı belirtilen Rebel Moon’un ileride daha da dallanıp budaklanacağı ve farklı filmlere ve hatta dizi yapımlarına kavuşacağı söyleniyor. Pek tabii tüm bunlar, iki kısım halinde çıkacak olan ilk filmin başarısına bağlı. Filmin çıkış tarihi ise henüz paylaşılmış değil. Kasım 2022’de çekimleri tamamlanması planlanan yapımın en erken 2024 yılında Netflix kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor.

Anthony Hopkins’in bir Zack Snyder filminde yer alacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Empire Online

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yapay zekâ kendi dil yarattı

Yapay Zekâ Kendine Has Gizemli Bir Dil Yarattı

Ghostbusters Animasyon Dizisi Netflix

Netflix’ten “Ghostbusters” Animasyonu Geliyor: Hayalet Avcıları Evreni Genişliyor