in

Anthony Mackie’nin Captain America 4 ile Geri Döneceği Kesinleşti

Anthony Mackie, Captain America 4 filmi için Disney ile resmen anlaştı. The Falcon and the Winter Soldier sonrası sevilen oyuncu Kaptan Amerika olarak geri dönüyor.

Anthony Mackie Captain America 4
- Reklam -
- Reklam -

Anthony Mackie, Captain America 4 filminde başrolde olmak için Disney ve Marvel ile resmen anlaştı. Oyuncu, The Falcon and the Winter Soldier sonrası yeni Kaptan olarak sinematik evrene gelmeye hazırlanıyor.

Anthony Mackie, 2002’den beri devam ettiği sinema kariyerinde 8 Mile, Million Dollar Baby ve The Hurt Locker gibi önemli filmlerde rol aldı. Ancak adını tüm dünyanın duymasını sağlayan ve ününe ün katan işi, 2014 yılında çıkan Captain America: The Winter Soldier filmindeki Sam Wilson rolü oldu. Marvel Sinematik Evreni’nin orijinal Kaptan Amerika’sı olan Steve Rogers ile yakın bir bağ da kurmayı başaran Sam, daha sonrasında farklı filmlerde The Falcon (Şahin) rolüyle Avengers ekibine katıldı.

Sam Wilson, yakın bir zamana kadar aslında sadece seriye destekleyici bir karakter olarak hizmet etti. Sadece ihtiyaç duyulduğunda ortaya çıktı ve hiçbir zaman merkezde yer almadı. Ancak her şey Disney+ ve Marvel’in ikinci orijinal dizisi olan The Falcon and the Winter Soldier ile değişti.

- Reklam -

Anthony Mackie, Captain America 4 ile MCU’daki İlk Solo Filmine Kavuşuyor

Captain America 4 The Falcon and the Winter Soldier

Dizi, Steve Rogers’ın Avengers: Endgame’in sonunda kalkanını Sam’e devrettikten sonrasında geçiyordu. Hem kalkanı hak etmeye çalışan hem de Flag Smashers saldırılarını durdurmakla uğraşan Sam, Winter Soldier olarak tanınan Bucky Barnes (Sebastian Stan) ile ortaklaşa çalışıyordu. Altı bölümden oluşan dizi final verdikten kısa bir süre sonra da Captain America 4 için çalışmaların başladığı resmi olarak doğrulandı.

Şimdi de Deadline’ın haberine göre Anthony Mackie, ilk solo MCU filmi için Disney ve Marvel ile el sıkıştı. Şu an için resmi adı da dahil olmak üzere filmle ilgili tüm detaylar gizli tutuluyor. Sebastian Stan’in Disney+ dizisi sırasında Sam ile yakınlaşmasından sonra yeni filmde Bucky Barnes rolünü yeniden üstlenip üstlenmeyeceği de belli değil. Ayrıca filmin yönetmeni konusunda da bir açıklama gelmedi.

- Reklam -

Şu an için her ne kadar filmin çıkış tarihi belli olmasa da, Marvel’ın beşinci aşama için hazırlıklara çoktan başladığı belli oluyor.

Anthony Mackie’nin resmi olarak yeni Captain America olacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Dördüncü filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

American Love Story sports ryan murphy

Ryan Murphy, American Horror Story Sonrası Aşk ve Spor Hikâyelerini Anlatacak 2 Yeni Seri Hazırlıyor

Shang-Chi Yorumları

Marvel’ın Shang-Chi Filminden İlk Yorumlar Beklentiyi Yükseltiyor