in

Antonio Banderas, Giderek Çarpıcı Hâle Gelen Indiana Jones 5 Kadrosunda

Antonio Banderas, Indiana Jones 5 kadrosuna katıldı. Yıldız oyuncu, başrolünde Harrison Ford’un olduğu filmde henüz bilinmeyen bir rol ile yer alacak.

Antonio Banderas Indiana Jones Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Antonio Banderas, yıldız oyuncularla dolu Indiana Jones 5 oyuncu kadrosuna katıldı.

1990’ların sonu ve 2000’lerin başındaki en büyük film yıldızlarından biri olan Antonio Banderas, İspanyol film yapımcısı Pedro Almodóvar ile bir dizi proje üzerinde çalışmaya başladı. Daha sonra kariyerinde Desperado, Philadelphia, The Expendables 3 ve The Mask of Zorro gibi filmlerle uluslararası üne kavuştu. Ayrıca, Puss in Boots karakterini seslendirdiği Spy Kids ve Shrek serisi gibi çocuk filmlerindeki rolüyle de ününe ün kattı. Oyuncu, 2019 İspanyol draması Pain and Glory’deki performansıyla ilk Oscar adaylığını kazandı. İşte şimdi kendisini Indiana Jones’un merakla beklenen beşinci macerasında da izleme fırsatına erişeceğiz.

Merakla beklenen Indiana Jones 5 filminde Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson ve Toby Jones gibi isimler alacak. Indiana Jones isimli tarihçi ve hazine avcısını ise önceki dört filmde olduğu gibi yine Harrison Ford canlandırıyor. Antonio Banderas, şu anda yapım çekimleri devam eden filmde, zaten etkileyici olan kadroya katılan en yeni yıldız oyuncu olma özelliği taşıyor.

- Reklam -

Antonio Banderas, Indiana Jones 5 Kadrosunaki Yıldız İsimler Arasında

Antonio Banderas Indiana Jones Oyuncu Kadrosu

Deadline’ın haberine göre Indiana Jones dünyasına katılan Banderas’ın rolü ve filmin genel hikâyesinde oynayacağı rol hakkında henüz bir bilgi açıklanmadı. Ancak Banderas’ın eklenmesiyle, yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosu daha da etkileyici hale geldi ve Indiana Jones 5 için daha da büyük beklentiler oluşturdu.

Antonio Banderas son olarak geçen ay beyaz perdedeki yerini alan The Hitman’s Wife’s Bodyguard filminde kötü adam rolüyle karşımıza çıkmıştı. Genelde bu tür aksiyon yapımlarında kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan ünlü yıldızın, Indiana Jones’ta da benzer bir rolle geleceği tahmin ediliyor. Yine de filmin gidişatı ve ortaya çıkan kamera arkası görüntüler düşünüldüğünde ortada maceranın konusuyla ilgili çok az bilgi var. Bu nedenle tam bir tahmin yapmak oldukça zor. Yayınlanacak olan ilk görsel ve fragmanlarla birlikte, oynayacağı karakter daha da netlik kazanacaktır.

- Reklam -

Indiana Jones 5, bundan tam bir yıl sonra, 29 Temmuz 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Indiana Jones 5 filminden sizlerin beklentileri neler? Sizce hayranları öncekilere göre nasıl bir macera bekliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr., Park Chan-wook İmzalı The Sympathizer’da Oynayacak

MeToo Cat Person Kristen Roupenian

MeToo’nun Simgelerinden Cat Person Öyküsü, Yeni Gelişmeler Sonrası Tekrar Viral Oldu