in

Antonio Banderas, Uncharted Filmi Kadrosunda!

Antonio Banderas, Sony’nin sancılı uyarlaması Uncharted filmi kadrosuna katıldı. Yapımın ayrıca serinin 4. oyununa odaklanacağı açıklandı.

Antonio Banderas Indiana Jones Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Sony’nin meşhur oyun serisi Uncharted kaynak alınarak uyarlanacak filmden zaman zaman olumlu haberler de geliyor. Tom Holland’lı Uncharted filmi, 7 defa yönetmenini değiştirdikten sonra nihai karar verildi. Bununla birlikte filmin kadrosuna ünlü aktör Antonio Banderas da dahil oldu.

The Mask of Zorro, La piel que habito, The 13th Warrior, Once Upon a Time in Mexico, Desperado ve Philadelphia gibi filmlerle tanınan Antonio Banderas; Sony’nin sancılı filminin oyuncu kadrosuna katıldı.

Naughty Dog firmasının popüler oyun serisi Uncharted, oldukça uzun sayılabilecek bir süredir ön hazırlık aşamasında. Filmin vizyon tarihi tekrar tekrar ertelenirken uygun yönetmen de bir türlü bulunamamıştı.

- Reklam -

Film hakkında net olan şeylerden birisi, oyununun baş kahramanı Nathan Drake’e Tom Holland’ın hayat vereceğiydi. Bununla birlikte Nathan’ın akıl hocalığını yapan Victor Sullivan (Sully) karakteri için de Mark Wahlberg (Transformers: The Last Knight, Boogie Nights, Ted) açıklanmıştı.

Antonio Banderas, Uncharted Filminde Hangi Rolü Oynacak?

Yönetmen haberleriyle gündemi oldukça meşgul eden Uncharted filminden olumlu haber almaya hasret kalmıştık. Şimdiyse Sony, Antonio Banderas hamlesiyle gecikme haberleriyle beklentileri zedeleyen filmin seviyesini bir adım ileri taşımış oldu.

Antonio Banderas - Uncharted

Banderas’ın oyuncu ekibine katılmasından sonra dikkat çeken bir adım da yönetmen konusunda atıldı. Gelen son bilgiler, filmin yönetmenliğini 2018 yapımı Venom filmi ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Ruben Fleischer (Zombieland: Double Tap, Gangster Squad) tarafından üstlenileceğini gösteriyor.

Dan Trachtenberg, Travis Knight, Shawn Levy ve Seth Gordon gibi yönetmen adaylarından sonra Ruben Fleischer da Uncharted için öne çıkan bir başka isim oldu. Bu kararsızlığın sebebi ise açıklanmış değil.

- Reklam -

Film Uncharted 4: A Thief’s End Oyununa Odaklanacak

Antonio Banderas’ın kadroya katılması, yeni yönetmenin ortaya çıkması derken bir de serinin hangi  oyununa odakğa alınacağı belli oldu. Filmin yıldızı Tom Holland, geçen günlerde yaptığı açıklamada filmin 2016 çıkışlı Uncharted 4: A Thief’s End (Bir Hırsızın Sonu) oyununu konu alacağını açıkladı.

Uncharted 4

Sony’nin Uncharted filminin vizyon tarihi ise eğer başka bir erteleme olmazsa 5 Mart 2021 olarak önümüzde duruyor.

Yeni tercihlere dair sizin görüşleriniz ne yönde oldu? Bizlerle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın!


* Star Wars: The Rise of Skywalker’daki Palpatine “Klon”muş!

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ashley Zukerman Dan Brown Langdon

Dan Brown Uyarlaması Langdon Dizisinde Başrol Belli Oldu

ajan smith matrix 4

Matrix 4 Filminde Ajan Smith Sürprizi Yaşanabilir