in

Anya Taylor-Joy, Yeni “Mad Max” Filmi Hakkında Konuştu: “Destansı Bir Film Olacak”

Anya Taylor-Joy, yeni “Mad Max” filmi hakkında konuştu. Furiosa’nın gençliğini canlandıran oyuncu yapım hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Anya Taylor-Joy, "Mad Max" Filmi Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Anya Taylor-Joy, yeni Mad Max filminin “destansı” olacağını açıkladı. Ünlü oyuncu devam macerasının Fury Road’dan oldukça farklı hissettirecek önemli bir yapısal farkı olduğunu söylüyor.

Furiosa, Mad Max: Fury Road’un öncesini anlatıyor ama bir önceki filmden çok büyük bir farkı olacak. 2015’te vizyona giren Fury Road, 1985 yapımı Beyond Thunderdome’dan bu yana serinin ilk filmiydi. Tom Hardy’nin daha önce Mel Gibson tarafından canlandırılan başrolü üstlendiği film, aynı zamanda Charlize Theron’un canlandırılan kıyamet sonrası savaşçısı Furiosa’yı tanıtmıştı.

Anya Taylor-Joy  kısa süre önce Total Film’in podcast’ine katılarak 24 Mayıs 2024’te vizyona girecek Furiosa filmindeki başrolü hakkında konuştu. Karakterin kısa bir süre içinde geçen bir kovalamaca filmi olan Fury Road’da ortaya çıkmasına rağmen, Furiosa’nın çok farklı olacağını açıkladı. Filmi “destansı” olarak tanımladı ve karakterin 2015 filmindeki olaylara giden erken yaşamının çok daha geniş bir dönemini izleyeceğini söyledi.

- Reklam -

Anya Taylor-Joy, "Mad Max" Filmi Furiosa Hakkında Konuştu

Anya Taylor-Joy: “Yeni ’Mad Max’ Filmi Furiosa’yı Daha Derinlemesine Keşfetme Fırsatı Veriyor”

Anya Taylor-Joy’un konuyla ilgili tam açıklamasını aşağıdan okuyabilirsiniz:

“George ve benim konuştuğumuz ana şey Fury Road’un bir yol filmi olmasıydı. Biliyorsunuz, üç gün içinde gerçekleşiyor: bir yere varma, sonra geri dönme. Ancak bu seferki oldukça destansı bir iş. Furiosa’nın hikâyesi, uzun bir dönemi anlatarak onu daha derinlemesine keşfetme fırsatı veriyor. Bu karakter benim favorilerimden biri ve deneyim aklımı büyüledi. George Miller gerçekten usta bir yönetmen ve umarım seyirciler de bu filmi seveceklerdir.”

- Reklam -

Fury Road ile olan bariz bağlarına rağmen, Furiosa’nın kendine has bir kimliği olacak. Nathan Jones ve Angus Sampson gibi geri dönen bazı oyuncular karakterlerinin daha genç versiyonlarını canlandıracak olsa da, sıradaki film tamamen yeni bir dizi karakteri içeriyor. Yapımın başat rollerinden birisi de Chris Hemsworth’e emanet edilen ve hakkında çok az detay bilinen ana kötü karakter olacak.

Anya Taylor-Joy, "Mad Max" Filmi Furiosa Hakkında Konuştu

Mad Max: Furiosa filminden sizlerin beklentileri neler? Sizce bir önceki yapımdan yaklaşık 10 yıl sonra sinema salonlarındaki yerini alacak yapım beklettiğine değecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Night Agent 2. Sezon Onayı Aldı

Netflix’in Yeni Dizisi “The Night Agent” 2. Sezon Onayını Hızlı Bir Şekilde Aldı

Bilimkurgu Sözlüğü – Zülfikar Yamaç | Yazarının Kaleminden

Bilimkurgu Sözlüğü – Zülfikar Yamaç | “Bilimkurgu Kitaplarının Sayısı Artıyorken Bir Sözlük Olması Elzemdi”