in

Aquaman 2 Filmine Game of Thrones Takviyesi: Euron Greyjoy’u Canlandıran Pilou Asbaek Kadroda

Aquaman 2 filmi, Khal Drogo’dan sonra ikinci Game of Thrones oyuncusunu kadrosuna katıyor. Euron Greyjoy’u canlandıran Pilou Asbaek yeni DC macerasında rol alacak.

Aquaman 2 Game Of Thrones Pilou Asbaek
- Reklam -
- Reklam -

Aquaman 2 filmi için çalışmalarını hızlandıran Warner Bros., Game of Thrones dizisinden Euron Greyjoy karakteriyle tanıdığımız Pilou Asbaek’i kadrosuna kattı. İlk defa 2016 yılında Batman v. Superman: Dawn of Justice’ta Aquaman rolüyle gördüğümüz Jason Momoa, 2018 yılında solo filmiyle karşımıza çıkmıştı. Gösterime girdiğinde büyük bir gişe başarısı yakalayan serinin devam yapımı için hazırlıklar sürüyor.

2018 yılında izlediğimiz ilk Aquaman filminde, Momoa tarafından canlandırılan Arthur Curry karakterinin doğuştan hakkı olan “Ocean Master” olmasını ve bu süreçte Black Mamba ile olan mücadelesini izlemiştik. David Leslie Johnson-McGoldrick tarafından kaleme alınacak devam filmine dair henüz herhangi bir açıklama yapılmasa da Jason Momoa 2019 yılında yaptığı söyleşide, Aquaman 2 filminin ilkinden daha yaratıcı ve nefes kesici olduğunu söylemişti.

Pilou Asbaek’in kadroya dâhil olmasıyla Game of Thrones’tan tanıdığımız bir diğer oyuncu da Aquaman filminde kendisine yer buldu. İlk iki sezonda Khal Drogo karakterini canlandıran Jason Momoa, sevilen HBO serisi boyunca Asbaek ile birlikte herhangi bir sahneyi paylaşamamıştı. Dolayısıyla Aquaman 2 filmi ikilinin birlikte çalışacağı ilk proje olacak. Asbaek’in henüz hangi rolü üstleneceği kesinleşmedi. Ancak bazı söylentiler filmin kötü karakterini beyaz perdeye aktarabileceğini belirtiyor. Önümüzdeki bu süreçte Warner Bros. tarafından resmi bir açıklama bekleniyor.

- Reklam -

Aquaman 2 Filmi 2022 Sonunda Gösterime Girecek

Aquaman 2 Game Of Thrones Pilou Asbaek

Game of Thrones’ta oldukça başarılı bir şekilde canlandırdığı Euron Greyjoy karakterinden sonra yıldızı oldukça parlayan Pilou Asbaek şu sıralar çeşitli projelerde rol almaya devam ediyor. Kendisini 2018 yılında Overlord filminde Yüzbaşı Wafner olarak izlerken, 2020 yapımı Run Sweethart Run filminde Ethan karakterini canlandırırken görmüştük. En son projesi ise Sylvester Stallone’nin yapımcılığını üstlendiği 4 Haziran’da çıkış yapması beklenen Samaritian filmi.

Pilou Asbaek’in Aquaman 2 filminin kadrosuna dâhil edilmesi üzerine Warner Bros. tarafından henüz bir açıklama gelmedi.

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Pilou Asbaek ve Jason Momoa dışında Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II ve Dolph Lundergren gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini James Wan’ın yapacağı Aquaman 2 filminin çekimlerinin bu yaz başlaması planlanıyor. Yapım 16 Aralık 2022 tarihinde beyaz perdede olacak.

Pilou Asbaek’in filmin kadrosuna katılmış olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Christmas Pig - J.K. Rowling Noel Domuzu

J.K. Rowling’in Yeni Çocuk Romanı “The Christmas Pig” Tüm Dünyada Eş Zamanlı Olarak Yayımlanacak

Rathbones Folio Ödülü, Valeria Luiselli

Rathbones Folio Ödülü’nün Parası, Yazar Yerine Dolandırıcıların Eline Geçti