in

Kesinleşti: Aquaman’in Devam Filmi 2022’de Beyazperdede

Aquaman 2 için yeşil ışık yakıldı. Filmin 2022’de gösterime girmesi bekleniyor.

aquaman ust
- Reklam -
- Reklam -

DC Sinematik Evreni’nin şimdiye kadarki en başarılı filmlerinden biri olarak gösterilen ve eleştirmenlerden çoğunlukla iyi yorumlar alan Aquaman‘in devam filmi Warner Bros.’tan onayı kaptı.

Entertainment Weekly‘de yer alan habere göre dünya çapında 1.1 milyar dolar gişe hasılatı elde eden ve Wonder Woman’ın ardından en çok kazanan ikinci DC filmi olan yapımın bu başarısından memnun kalan stüdyo yetkilileri Aquaman 2‘nin çekilmesi için düğmeye bastı. Bununla birlikte filmin Aralık 2022’de, yani ilk filmden tam 4 yıl sonra gösterime girmesi planlanıyor.

Jason Momoa‘nın kadroda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Ünlü aktörün yanı sıra Patrick Wilson ve Amber Heard’ün de ilk filmdeki rolleriyle kadroda olması bekleniyor. Bununla birlikte yönetmen James Wan ile henüz bir anlaşma sağlanmış değil ancak kendisi stüdyonun ilk tercihi konumunda.

- Reklam -

Aquaman 2’nin yanı sıra yine denizler altında geçen ve ilk filmde kahramanımıza saldıran yaratıkları konu alan The Trench adlı yan filmin çekim hazırlıkları da devam ediyor.

- Reklam -

Dilerseniz Aquaman için hazırladığımız sürprizbozansız (spoiler’sız) incelememize buradan ulaşabilirsiniz.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    The Trench projesi başlı başına saçma bir karar. WB niye böyle saçma kararlar alıyor yahu. Elinizde; Batman, Süperman, Flash, Green Lantern, Braniac, Darkseid…gibi karakterler var onlara niye film yapmıyorsunuz ? The Trench nedir ya ? Elbet bu kafayla Marvel sizi geçer. Adamlarda vizyon var en azından. Filmleri çok mu kaliteli ? O tartışılır. Ama en azından bir duruşları var. Ellerinde, Flash çakması Quicksilver karakterini bile efsane yaptılar. Dc daha orijinal Barry Allen karakteri yaratamadı. Wally West karakterini alıp Barry’e yapıştırıp al sana komik Flash dediler. Marvel, Darkseid’i aldı Thanos yaptı kendi evrenine, Dc daha Dakseid gibi baba bir karakteri filme koymaya cesaret edemedi. Dünyanın en ciddi karakteri Batman’e espiri yaptırdılar ya. Ne güzel Aquaman ile bir çizgi yakalamışsın, devam ettir ordan solo karakter filmlerine.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yedi ulak inceleme

Yedi Ulak: Dino Buzzati’nin Dünyasına Hoş Geldiniz

x men Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix Filminden Yeni Fragman Geldi