in

Aquaman 2 Korku Dokunuşlarına Sahip Olacak

Aquaman 2 yönetmeni James Wan, serinin devam filminin tıpkı ilkinde olduğu gibi korku dokunuşlarına sahip olacağını söyledi.

Aquaman 2 korku filmi
- Reklam -
- Reklam -

Aquaman 2 yönetmeni James Wan, yaklaşan devam filminin korku dokunuşlarına sahip olacağını söyledi.

Yine Wan’ın yönettiği ilk Aquaman filmi 2018’de yayınlanmıştı. Solo olarak DC Sinematik Evreni’nde nihayet kendi yapımına kavuşan kahraman oldukça iyi bir başarı elde etti. Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman ve Dolph Lundgren gibi bir oyuncu kadrosunun bulunduğu filmin başrolünde ise Game of Thrones’taki Khal Drogo rolüyle ünlenmiş Jason Momoa bulunuyordu. Karakter hakkında onlarca yıldır yapılan şakalara rağmen, Aquaman dünya çapında 1 milyar doları aştı. DC Sinematik Evreni’nin diğer yapımlarına nazaran çok daha iyi bir başarı elde etti.

Pek tabii bu başarı sonuçsuz kalmadı ve 2019’un başlarında Warner Bros., Aquaman 2’nun resmi olarak geliştirilme aşamasında olduğunu duyurdu. İlk filmin büyük başarısından sonra, devam filminin yeşil ışıklarla aydınlatılması sürpriz değildi.

- Reklam -

Aquaman 2

Momoa tarafından canlandırılan Aquaman’in bu versiyonu ilk olarak Batman v Superman: Dawn of Justice’ta çok kısa gösterilmişti. Daha sonra 2017’de Justice League’in önemli bir bölümünü oynamak için geri döndü. Yönetmen Wan ve oyuncu kadrosunun çoğuna ek olarak, Aquaman yardımcı yazarlarından David Leslie Johnson-McGoldrick Aquaman 2 filminin senaryosunu yazmak için geri dönüyor.

Aquaman 2 Korku Filmi Sahnelerine Sahip Olabilir mi?

DC Comics Twitter sayfası, Wan ile DC FanDome’un Soru-Cevap etkinliğinden bir alıntı paylaştı. Wan, Aquaman 2’da ilk filmdeki Trench sahnesine benzer “korku dokunuşları” olup olmayacağını soran bir hayrana olumlu yanıt vererek şunları söyledi:
“Bu soruya cevabım evet. Tıpkı ilk filmde Trench sekansıyla ilgili olarak korku duyarlılığımın bir dokunuşunu taşıması gibi, bundan bir sonraki filmde de biraz olacağını söyleyebilirim. Sanırım bu benim kim olduğumun büyük bir parçası ve bu tür filmlerde doğal olarak ortaya çıkıyor. Bu su altı dünyalarında çok korkutucu olabilen hikayenin nerede geçtiğini biliyorsunuz. Doğal olarak korku türüne olan aşkım, kendimi bu sahnelere kaptırdığım ve onlara korkutucu sosumdan biraz daha fazlasını vermeye çalıştığım anlamına geliyor.”
Aquaman 2

Wan’ın verdiği bu cevap aslında oldukça mantıklı. Sonuçta kendisi korku türüne yabancı bir isim değil. Saw serisinin ortak yaratıcısı olarak popülaritesini artırdı. O zamandan beri her filmde parmağı oldu. Wan Insidious, Insidious: Chapter 2 ve The Conjuring gibi korku filmlerinin yönetmenliğini üstlenirken aynı zamanda The Nun filminin ortak senaristlerinden bir tanesiydi.

- Reklam -

Herhangi bir ertelenme yaşanmadığı takdirde Aquaman 2 yapımı 16 Aralık 2022’de beyaz perde olacak.

Peki ya sizin yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Aquaman İncelemesi

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Liberated İncelemesi

Liberated İncelemesi: Çizgi Roman Panellerinde Yolculuk

Avatar: The Last Airbender Yayınlanmamış Pilot Bölümü

Avatar: The Last Airbender Özel Bölümü İlk Defa Ücretsiz Erişime Açıldı