in

Aquaman’in 2. Filmi Serinin Sonu Olacak: Başrol Jason Momoa Yeni Bir DC Karakteri ile Geliyor

Aquaman 3 iptal edildi. Jason Momoa, serinin ikinci filmi olan “Kayıp Krallık” sonrası DC Sinematik Evreni’nde Lobo rolünü üstlenecek.

Aquaman 3 İptal Edildi: Jason Momoa Yeni DC Rolü ile Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Aquaman 3 filmi için iptal kararı alındı. Başrolünde Jason Momoa’nın yer aldığı DC Sinematik Evreni serisi, gelecek yılın sonunda vizyona girecek Aquaman and the Lost Kingdom filmi ile son bulacak. Momoa ise, Lobo karakteriyle evrende yer edinmeye devam edecek.

DC Sinematik Evreni’nde geniş çaplı bir değişim yaşanıyor. Gün içinde Wonder Woman 3 filminin iptali, Black Adam 2’nin ilk filmin yetersiz gişe performansı nedeniyle hiç gelmeyebileceği ve ayrıca Henry Cavill’li Man of Steel 2 filminin de tekrar rafa kaldırıldığına dair birçok haber paylaşıldı. Şimdi de, stüdyonun bir diğer güvendiği yapımlar arasında yer alan Aquaman’in de gelecek yıl vizyona girecek olan ikinci filmle sona ereceği ortaya çıktı.

Yeni DC Studios başkanları James Gunn ve Peter Safran, DC Sinematik Evreni için çok yıllı planları hakkında Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav ile görüşmeye hazırlanıyor. The Hollywood Reporter’a göre birden fazla kaynak Momoa’nın bu planlarda önemli bir rol oynayabileceğini açıklıyor. Görünüşe göre Momoa’nın karakteri, Aquaman and the Lost Kingdom ile hikâyesini tamamlayacak. Ancak bu durum oyuncunun DC’deki zamanının sonunu işaret etmiyor. Kaynaklar Momoa’nın Aquaman 3 yerine başka bir seriye liderlik edebileceğini ve bunun hayranların uzun süredir beklediği Lobo karakteri olabileceğini söylüyor.

- Reklam -

Aquaman 3 İptal Edildi: Jason Momoa Yeni DC Rolü ile Geliyor

Jason Momoa, Aquaman 3 Yerine Lobo Karakteri Odaklı Bir Film için Uğraşacak

DC çizgi romanlarında Lobo, eğlence ve menfaati için öldüren, hatta sırf bundan alacağı heyecanı merak ettiği için ana gezegenini yok eden acımasız bir Czarnian ödül avcısıdır. Lobo, birden fazla klonuyla ve yıllar boyunca Superman’den Aquaman’e Justice League üyeleriyle savaştı. Momoa’nın da uzun süredir Lobo’nun motorcu deri ceketini giydiği söyleniyor, ancak bu konuda ser verip sır vermiyor. Kendisi şimdiye dek sadece dümende Gunn ve Safran olduğu için mutlu olduğunu dile getirerek şu cümleyi kurmuştu:

“Emin ellerdeyim ve dünyanın dört bir yanındaki çizgi roman hayranlarının çok heyecanlanacağını düşünüyorum.”

- Reklam -

Aquaman and the Lost Kingdom, 25 Aralık 2023’te vizyondaki yerini alacak.

Aquaman 3 İptal Edildi: Lobo Jason Momoa

Aquaman 3’ün gelmeyecek olması ve Jason Moma’nın yeni rolü hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Henry Cavill yaşlanmadan bir Man of Steel 2 gelseydi artık. Bu iş yılan hikayesine döndü. Önce Marvel’dan Cavill’a teklif geldiği açıklandı. Sonra Superman rolüne tekrar döneceği söylendi. Witcher karakterini canlandırmayı bıraktığı açıklandı. Bu da acaba Superman rolüne geri döneceği için alınmış bir karar mı diye düşündürttü. DC’nin, bu role en çok yakışan, günümüz oyuncusunu Marvel’a kaptırması da imajını oldukça zedeler.

    Aquaman gibi bir karakteri de iki filmle sona erdirmek tuhaf. Green Lantern’ın kaderini paylaşacak gibi duruyor.

    Ayrıca iki farklı kahramanı da aynı aktörün canlandırması da ilginç bir seçim.

    DC demek; sadece Batman ya da Joker mi demek oluyor, anlamak mümkün değil.

  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Zaten oyuncuları öyle bir kullanamadılar ki Cyborg’u oynayan çocuk ben sizle mi uğraşacağım diye çekip gitmişti o zamanlar garip gelmişti ama DC bünyesindeki en akıllı kişi olduğunu şimdi fark ediyorum.

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    DC kendisinden iyice soğuttu, zaten yıllardır süregelen bir istikrarsızlıkları var. Bakalım daha neler yapacaklar, bir ‘sinematik evren’ serüveninin neden bu derece karmaşık hale getirdiler hiçbir zaman anlayamadım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Dark Tower Dizi Amazon - Mike Flanagan

Stephen King’in “The Dark Tower” Serisi, Amazon ve Mike Flanagan Ortaklığında Dizi Oluyor

The Game Awards 2022 kazananları açıklandı

Yılın En İyi Oyunları Belli Oldu: İşte The Game Awards 2022 Sonuçları