in

Army of the Dead 2 Yolda Olabilir: Hikâyesi Şimdiden Belli

Zack Snyder, Army of the Dead 2 için şimdiden hazır. Ünlü yönetmen, Netflix’te yayınlanan Ölüler Ordusu filminin devam hikâyesinin çılgınca olduğunu söyledi.

Army of the Dead 2 Zack Snyder
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder, Army of the Dead 2 için hazır. Yönetmenin ve yapımcı eşinin açıklamalarına göre, Netflix platformunda yayınlanan Ölüler Ordusu filminin devam senaryosu henüz yazılmamış olsa da, “çılgınca” olan hikâyesi şimdiden belli durumda.

Ünlü yönetmen Zack Snyder, DC Sinematik Evreni ile olan ilişkisini tamamlanmış gibi görünüyor. Ancak farklı konular ile takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Son işi de Netflix üzerinden yayınlanan Army of the Dead oldu. Filmi izleyenlerin de anlamış olacağı üzere, hikâye birçok formda devam etme potansiyeli taşıyor. Birçok kişi, maceranın devamın da geleceğine kesin gözle bakıyor. Hayranların hatırlayacağı üzere film duyurulduğunda beraberinde bir anime serisi ve olayların öncesini anlatacak olan bir filmin geleceği bilgisi de verilmişti. Bu iki yapımın, senenin sonlarında yayınlanması bekleniyor.

Yönetmen Zack Snyder, devam filmi için oldukça hevesli görünüyor. Elbette ilk filmi izleyenler, hikâyenin devamının gelmesinin nasıl “mümkün” olacağını merak ediyorlar. İzleyenlerin çoğu, maceranın devamının Vanderohe karakteri üzerinden şekillenebileceğini düşünülüyor.

- Reklam -

Army of the Dead 2 Dışında Ölüler Ordusu Evreninde Geçen İki Yapım Daha Yolda

Army of the Dead 2 Zack Snyder Netflix

IndieWire’a konuşan Zack Snyder’ın da eşi olan yapımcı Deborah Snyder, Netflix’in seyircilerin devam filmi istediğini düşünmesi durumunda yönetmen Zack Snyder ve senaryoyu birlikte yazdığı Shay Hatten’ın harekete geçmeye hazır olduğunu belirtti.

“Her zaman olabileceğin en iyisinin gerçekleştiği versiyonu istersiniz ama hâlâ anlayacak hikâyelerin olduğunu düşünüyorum ve Zack’le Shay’in olgunlaşmış fikirleri olduğunu da biliyorum. Eğer yeni bir film için istek varsa harekete geçmeye hazır olduğumuzu düşünüyorum.”

Ayrıca Zack Snyder, Polygon’a verdiği röportajda devam filminde neler olacağına karar verdiğini ve bu fikirlerin “çılgınca” olduğunu belirtti. Olayların öncesini anlatan Army of Thieves filminin çekimlerinin geçen yıl tamamlandığını da hatırlatalım. Bu film, Matthias Schweighöfer’in canlandırdığı Ludwig Dieter’ın hikâyesi üzerine yoğunlaşacak.Yapım, zombi istilasından bir süre önce yaşanan olayları anlatacak. Bu film de Shay Hatten tarafından yazıldı.

- Reklam -

Evrende geçen anime yapımı Army of the Dead: Lost Vegas ise zombilere odaklanacak ve zombi istilasının nasıl çıktığını daha detaylı şekilde anlatacak. Zack Snyder, bu serinin bazı bölümlerini yönetti. Bu seride de ilk filmde yer alan bazı isimler, kendi karakterlerini seslendirecekler.

Şu an için Army of the Dead 2 adına Netflix cephesinden gelen resmi bir onay yok. Fakat kanalın Zack Snyder’la yapılan anlaşması göz önünde bulundurulursa gelmemesi için de hiçbir neden bulunmuyor.

Siz Army of the Dead 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? İkinci filmin hikâyesi hakkındaki fikirleriniz var mı? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Microsoft George Orwell 1984

Microsoft Başkanı: “George Orwell’in 1984 Romanı Yakında Gerçek Olabilir”

J.J. Abrams - Star Wars

J.J. Abrams: “Star Wars Üçlemesini Planlamalıydık”