in ,

Army of the Dead Filminin İlk 15 Dakikası Yayınlandı | İZLE

Netflix, Zack Snyder’ın heyecanla beklenen “Army of the Dead” filminin ilk 15 dakikasını ücretsiz olarak yayınladı. | İZLE

Army Of The Dead izle Ölüler Ordusu
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Zack Snyder’ın Army of the Dead isimli yeni zombi ve soygun temalı filminin nasıl başladığını gözler önüne seren ilk 15 dakikasını ücretsiz olarak yayınladı.

Zack Snyder’ın 2004 yılında vizyona giren ve senaryosunda James Gunn’ın bulunduğu Dawn of the Dead filminden bu yana ilk zombi filmi olan Ölüler Ordusu giderek yaklaşıyor. Giderek artan bir zombi kıyametinde geçen Army of the Dead, ölülerle dolu Las Vegas’taki bir kumarhane kasasını soymaya çalışan bir grup seçkin askerin maceralarını konu ediniyor.

Filmle ilgili yapılan ilk incelemeler; tarzına, oyuncu kadrosuna ve absürd zombi dünyasına olumlu övgülerde bulundu. Ancak bazı eleştirmenler ise yaşanan hız sorunlarından ve başından sonuna doğru heyecan duygusunu kaybeden bir hikâye izlediklerini söyleyerek şikayet ettiler.

- Reklam -

Neyse ki artık izleyiciler de hızlıca ilk 15 dakikasına ücretsiz şekilde Youtube üzerinden göz atarak en azından başlangıç için kendi kararlarını verebilecekler. Dijital yayın devi, maceranın giriş bölümünü sinemalarda yayınlanmadan hemen önce sosyal medyada paylaştı.

Ölüler Ordusu’nun açılış sekansı, Las Vegas zombi salgınının kökenini (garip bir şekilde komik) ortaya çıkaran uzun bir girişle açıyor. Yani film halihazırda zombilerle kaplı bir dünyayı doğrudan göstermek yerine, bu duruma nasıl gelindiğini anlatan bir ön bilgi de sunmuş oluyor. 15 dakikalık bölüm, 51. bölge göndermelerini, ölümsüz Elvis taklitçilerini, bazı klasik Vegas melodilerini ve zombilerin elindeki birçok kanlı cinayeti içeriyor. Her yönüyle saçma, şık ve oldukça eğlenceli gözüken yapım, sinemalarda gösterime girecek olan tüm filmin cesaret verici bir ön izlemesini veriyor.

Filmin yaş kısıtlaması ile geldiğini belirtelim. Yayınlanan ilk 15 dakikalık ön gösterimine Türkçe altyazlı olarak buradan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Army of the Dead İlk 15 Dakika | Ücretsiz İZLE

YouTube video

Dave Bautista’nın başrolünde yer aldığı yapımda aynı zamanda Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada ve Tig Notaro gibi isimler yer alıyor.

Army of the Dead 14 Mayıs’ta sinemalarda ve 21 Mayıs 2021’de ise Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Filmin yayınlanan açılış sahnesini sizler nasıl buldunuz? Sizce heyecanlı bir yapım bizleri bekliyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Friends: The Reunion Fragmanı

Friends: The Reunion Fragmanı: Sıkı Dostlar Geri Dönüyor

Enola Holmes 2

Enola Holmes 2 Resmen Geliyor: Millie Bobby Brown ve Henry Cavill Rollerine Geri Dönüyor