in ,

Army of Thieves Fragmanı: Ölüler Ordusu’nun Öncesini Anlatan Film Yolda

Army of Thieves’in ilk fragmanı yayınlandı. Zack Snyder imzalı Ölüler Ordusu’nun öncesini konu alan Hırsızlar Ordusu filmi Netflix ile geliyor.

Army of Thieves Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Army of Thieves fragmanı yayınlandı. Zack Snyder imzalı Army of the Dead zombi evreninde geçen macera, Ölüler Ordusu’nun öncesini konu alacak ve Ludwig Dieter’ın maceralarına odaklanacak.

Zack Snyder’ın DC Sinematik Evreni ile geçirdiği günler görünüşe göre sona erdi. Ancak kendisi, farklı bir evrenin kapılarını daha Netflix için araladı. Dijital yayın platformu ile yaptığı anlaşma neticesinde ortaya çıkan ilk sonuç ise Netflix’in en büyük hitlerinden biri haline gelen ve başrolünde Dave Bautista’nın yer aldığı zombi soygunu filmi Army of the Dead oldu. Dilimize Ölüler Ordusu olarak çevrilen macera, zombi evrenine giriş macerası oldu. Hayranlar şimdi bir anime serisi ve Army of Thieves adlı bir canlı aksiyon filmini beklemekteler.

Neyse ki maceranın öncesini konu alacak olan canlı aksiyon filmi için pek beklemek durumunda kalmayacaklar. Çünkü Comic-Con@Home etkinliği kapsamında filmin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

- Reklam -

Film, Army of the Dead’deki baş karakterler arasında yer alan ve hayranların kısa sürede favorisi haline gelen Matthias Schweighöfer’in canlandırdığı Ludwig Dieter’ın maceralarını konu alıyor. Schweighöfer aynı zamanda Army of Thieves’in yönetmeni olarak görev yapıyor ve Zack Snyder ise filmde yapımcı olarak çalışıyor.

Army of Thieves Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yayınlanan ilk fragman, Matthias Schweighöfer, filmin diğer oyuncusu olan Nathalie Emmanuel ve yapımcılar Zack Snyder, Deborah Snyder ve Wesley Coller’ın yer aldığı sanal bir panel ile geldi. Panelin sonuna doğru Schweighöfer, Army of Thieves’in ilk tanıtım fragmanını yayınlayarak hayranlara sevindirici bir sürpriz yaptı.

Filme ait ilk görüntüler, Hırsızlar Ordusu’nun Ölüler Ordusu’ndan oldukça farklı olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Filmde, haberlerde gösterilen zombiler dışında herhangi bir yaratık gösterilmiyor. Ayrıca izleyicilere bunun bir öncül yapım olduğunu hatırlatmak için Nathalie Emmanuel’in karakterinin Dieter’i Amerika’ya gitmeden önce bir soygun için işe almasını gösteriyor. İkisi de Army of Thieves’de birlikte çok zaman geçiriyor gibi görünüyor ve sonunda yakınlaştıkları bir an da bulunuyor.

Netflix tarafından yapılan tanıtımda şu ifadeler yer alıyor:

- Reklam -

Zack Snyder imzalı Army of the Dead’in öncesinde yaşananları anlatan filmde, gizemli bir kadın küçük bir kasabada banka memurluğu yapan Dieter’a Interpol’un en çok aranan suçlularından oluşan bir ekibe katılmasını teklif eder. Ekibin planı Avrupa’nın farklı yerlerinde bulunan ve yüksek güvenlikleriyle efsaneye dönüşmüş bir dizi kasayı soymaktır. Böylece Dieter hayatının macerasına sürüklenir.

Film için şu anda herhangi bir yayın tarihi bulunmasa da, Netflix’in “çok yakında” ibaresini kullandığını belirtelim.

Peki ya sizler Army of the Dead’i nasıl bulmuştunuz? Yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ben Deli miyim? - Hüseyin Rahmi Gürpınar

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Zamanında Tartışma Yaratan Kitabı “Ben Deli miyim?” Günümüz Türkçesiyle Raflarda

Pokémon Canlı Aksiyon Netflix Dizisi

Pokémon Canlı Aksiyon Netflix Dizisi Oluyor: Projenin Başında Lucifer’ın Yapımcısı Var