in ,

Arthur & Merlin: Knights of Camelot Fragmanı: Meşhur Efsane Yeniden Film Oluyor

Arthur & Merlin: Knights of Camelot filminden fragman yayınlandı. Meşhur efsane yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Arthur & Merlin Knights of Camelot
- Reklam -
- Reklam -

Britanya mitolojisinin en meşhur efsanelerinden birisi olan Camelot kralı Arthur’un hikâyesi bir kez daha sinemaya taşınıyor. Arthur & Merlin: Knights of Camelot filminden fragman ve poster paylaşımı geldi.

Bu zamana kadar gerek büyücü Merlin’e gerek Arthur’a odaklanan pek çok yapımla karşılaştık. Bunlardan en popüleri toplamda 5 sezon süren Merlin dizisi olabilir. Yuvarlak Masa Şövalyeleri, Excalibur derken meşhur mitolojinin birçok yanı farklı üsluplarla işlendi.

Şimdiyse sırada İngiliz yapımı bir iş var. Arthur & Merlin: Knights of Camelot filminden fragman ve poster paylaşıldı.

- Reklam -

Arthur & Merlin: Knights of Camelot Poster

Filmin yönetmenliğini The Dare, World of Darkness ve A Serial Killer’s Guide to Life gibi filmlerden hatırladığımız Giles Alderson üstleniyor. Alderson yapımın senarist ekibinde de yer alıyor. Kendisine Jonny Grant ve Simon Cotton eşlik ediyor.

Arthur & Merlin: Knights of Camelot Doğrudan Dijitale Platformlara Geliyor

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı sarsan Koranavirüs pandemisi nedeniyle pek çok film vizyon tarihini ertelemek durumunda kaldı. Ertelemeyi tercih etmeyen bazı filmler ise yükselen yeni yayın servisleri olan dijital ortamı tercih etti.

Görünüşe göre yeni Arthur & Merlin filmi de açılışını dijital ortamda yapacak. Filmin DVD versiyonları da eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacak. Film 13 Temmuz 2020’de dijital platformlardaki yerini alacak. Ancak tam olarak hangi platformun tercih edileceği ise şimdilik bilinmiyor.

- Reklam -

Arthur & Merlin Knights of Camelot

Filmde Merlin rolünde Richard Brake’i, Kral Arthur rolünde ise Richard Short’u görüyoruz. The Beast olarak Joe Egan, Guinevere olarak Stella Stocker, Lancelot olarak ise Tim Fellingham karşımıza çıkacak.

Arthur & Merlin: Knights of Camelot Fragmanı ve Konusu

YouTube video

Yeni Arthur & Merlin filmi, Kral Arthur efsanelerinin ana vatanı İngiliz topraklarından çıkıyor olması açısından dikkat çekiyor. Filmde Kral Arthur’un olgunluk dönemine eşlik edeceğiz. Roma İmparatorluğu ile olan savaştan evine dönen Arthur, gayri meşru oğlunun Camelot’un tahtına kastettiğini anlayınca büyücü Merlin ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri’ni yeniden göreve davet ediyor. Macera da böylece başlamış oluyor.

Peki siz yeni bir Kral Arthur ve Merlin filmine hazır mısınız? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Ölü Deniz Parşömenleri Gizemi Yeni DNA Yöntemi ile Çözülebilir

Kaynak: The Hollywood News

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Fragman üzerinden yorum yapmayı sevmiyorum ama çok kötü duruyor.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Fragman kötü. Bu haliyle dizilerden bile hallice değil. Hepsinden önemlisi gına geldi Arthurlardan. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gerçek Bir Polisin Çilesi - Roberto Bolano

Gerçek Bir Polisin Çilesi: Roberto Bolano Yeni Kitabı ile Türkçede

The Black Cauldron disney yeniden uyarlanıyor

The Black Cauldron Yeniden Sinemaya Uyarlanıyor