in ,

Marion Cotillard ile Ibrahimovic’i Buluşturan Yeni Asteriks ve Oburiks Filmi “Orta Krallık”tan Fragman Yayınlandı

Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Guillaume Canet’in üstlendiği yapımda macera bu defa Çin topraklarına uzanıyor.

Asteriks ve Oburiks Orta krallık fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık fragmanı paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Marion Cotillard, Vincent Cassel ve Melanie Thierry gibi isimlere Zlatan Ibrahimovic’in eşlik ettiği yapım 2023 yılında izleyicilerle buluşacak.

Fransız çizgi roman serisi Galyalı Asteriks’in Maceraları, ilk defa 1959 yılında yayımlandı. René Goscinny ve Albert Uderzo tarafından yaratılan çizgi roman dizisi; zaman içerisinde büyük bir markaya dönüştü. Birçok film, oyun ve farklı uyarlamalara konu oldu.

1967’den beri sinema dünyasında da pek çok yapımla konuk olan Asteriks ve Oburiks, yakın dönemde Sezar’a Karşı, Görevimiz Kleopatra, Olimpiyat Oyunları’nda, Gizli Görevde yapımlarında izleyicilerle buluşmuştu.

- Reklam -

Asteriks ve Oburiks Orta krallık

Guillaume Canet’in hem Asteriks karakterine hayat verdiği hem yönetmen hem de senarist olarak görev aldığı yapım, rotasını bu defa Çin uygarlığına çeviriyor. Komedi, macera ve aile türlerine giren yapımın uyarlaması da Guillaume Canet imzasını taşıyor.

Filmde La Môme ile Oscar’a layık bulunan Marion Cotillard, daha önce Monica Bellucci tarafından canlandırılan Kleopatra karakterini oynuyor. Oburiks rolü ise Tell no One ile tanınan Gilles Lellouche’a emanet edilmiş durumda.

Orijinal adı Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu olan filmden yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık Fragmanı – Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık filmi, Çin İmparatoru Han Xuandi’nin kızı Prenses Fu Yi’nin Prens Deng Tsin Qin’den kaçarak Asterik ile Oburiks’e sığınmasıyla başlıyor. Hikâye, Roma ve Mısır gibi köklü medeniyetlerin ardından Orta Asya’ya uzanmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosunda, dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic (Oneofus rolünde) gibi ikonik isimler de bulunuyor. Jül Sezar karakteri ise Black Swan ile tanınan Vincent Cassel tarafından canlandırılıyor.

zlatan asterix

Kadrodaki isimlerden bazıları ise şu şekilde: Melanie Thierry, Linh-Dan Pham, Pierre Richard, Jose Garcia, Franck Gastambide, Jonathan Cohen ve Ramzy Bedia.

Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık filmi 24 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek.

Yeni Asteriks ve Oburiks filmi hakkında sizin beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, en güncel içerikler için bizleri Google Haberler üzerinden takibe alabilirsiniz.

Kaynak: IMdb

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Bunu bizim seslendirmenler dublaj yapınca 10 numara olur :laughing:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Pale Blue Eye edgar allan poe netflix

Edgar Allan Poe’nun Cinayetler Çözdüğü Christian Bale’lı Korku Filmi “The Pale Blue Eye”dan İlk Fragman

doctor who 13 sezon incelemesi the power of the doctor

The Power of the Doctor: Doctor Who Özel Bölüm İncelemesi: Gelecekten Beklentiler Neler?