in ,

Wes Anderson Filmi “Asteroid City”den İlk Fragman Yayınlandı

Asteroid City fragmanı yayınlandı. Wes Anderson’ın kadrosuyla dikkat çeken yeni filmi için tanıtım çalışmaları başladı.

Asteroid City Fragmanı Wes Anderson
- Reklam -
- Reklam -

Asteroid City fragmanı paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Steve Carell ve Margot Robbie gibi yıldızların yer aldığı yeni Wes Anderson filmi için geri sayım başladı.

Çekimleri Kasım 2021 tarihinde tamamlanan Asteroid City’den ilk fragman görücüye çıktı. Son olarak The French Dispatch (Fransız Postası) ile izleyicilerin karşısına çıkan Wes Anderson’ın sıradaki projesi galasını Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirecek.

Kurgusal bir Batı Amerika kasabasında geçen filmin konusu hakkında çok az detay biliniyor. Özetinde “hayatın anlamı üzerine şiirsel bir meditasyon” şeklinde tanımlanan Asteroid City filmi, izleyicileri 1955 yılına götürecek. Yapımda öğrenci ve velilerin hayali bir Amerikan çöl kasabasında yaşadıkları tuhaf olaylar yaşanacak. Akademik bir rekabete ev sahipliği yapması için tasarlanan Junior Stargazer/Space Cadet toplantısı, dünyayı değiştiren olayların meydana gelmesiyle yavaş yavaş bir tür kaosa dönüşecek.

- Reklam -

Asteroid City Fragmanı

Wes Anderson, yeni filminde de daha önceki yapımlarda birlikte çalıştığı isimlere yer vermeyi sürdürüyor. Bryan Cranston ile birlikte Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Adrien Brody, Tony Revolori, Edward Norton, Liev Schreiber, Willem Dafoe, Jeffrey Wright, Stephen Park, Rupert Friend ve Jeff Goldblum gibi pek çok tanıdık oyuncu kadroda bir araya geliyor.

Anderson’ın tuhaf dünyasına yeni katılanlar arasında Tom Hanks, Scarlett Johansson, Maya Hawke, Steve Carell, Margot Robbie ve Sophia Lillis gibi isimler yer alıyor.

Asteroid City Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Anderson filmin senaryosunu Roman Coppola (The Darjeeling Limited, Isle of Dogs) ile birlikte kaleme alıyor. Coppola, Anderson’ın Moonrise Kingdom filminde de senarist olarak görev almış ve bu yapımla Oscar adaylığı kazanmıştı.

- Reklam -

Anderson, filmin yapımcılığını uzun süredir birlikte çalıştıkları Jeremy Dawson ve Indian Paintbrush’tan Steven Rales ile birlikte üstleniyor.

Asteroid City Fragman Wes Anderson

Asteroid City filmi 16 Haziran’da sınırlı bir bölgede, 23 Haziran 2023’te ise geniş kapsamlı bir planlamayla vizyona girecek. Filmin dünya prömiyerinin ise Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Wes Anderson’ın sıradaki filmi ise Roald Dahl’ın The Wonderful Story of Henry Sugar kitabının Netflix uyarlaması olacak.

Sizin Asteroid City filmi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety, Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Trek: Strange New Worlds 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Star Trek: Strange New Worlds’ün 2. Sezon Yayın Tarihi Ortaya Çıktı

Ejderha Mızrağı Dizi Oluyor

“Ejderha Mızrağı” Dizisi için Çalışmalar Başladı