in

Hollywood Yıldızı Audrey Hepburn’ün Yaşamı Filme Uyarlanıyor: Başrolde Rooney Mara Var

Audrey Hepburn hayatı ile filme konu oluyor. Hollywood’un ünlü oyuncusunu, Ejderha Dövmeli Kız ile tanınan Rooney Mara canlandırıyor.

Audrey Hepburn hayatı Rooney Mara
- Reklam -

Audrey Hepburn hayatı ile filme konu olacak. İkonik Hollywood yıldızını canlandıracak isim Ejderha Dövmeli Kız ile tanınan Rooney Mara olacak. Filmin yönetmenliğini ise Call Me By Your Name ile adından söz ettiren Luca Guadagnino yapacak.

Belçika doğumlu İngiliz aktör, film endüstrisinin şimdiye kadarki en büyük yıldızları arasında yer alıyor. İngiliz aktör, kariyeri boyunca En İyi Kadın Oyuncu dalında beş Akademi Ödülü adaylığı almış ve 1953 romantik komedi Roman Holiday (Roma Tatili) filmiyle de bu ödülü kazanmıştır. Kendisi gerçek klasikler olmaya devam eden filmlere öncülük ediyor. Amerikan Film Enstitüsü, Hollywood tarihinin bir yüzyılını kutlayan “AFI’nın 100 Yılı… 100 Yıldız” listesinin bir parçası olarak Hepburn’ü, Katharine Hepburn ve Bette Davis’in ardından gelmiş geçmiş en büyük üçüncü kadın film yıldızı seçti.

Şimdi, Deadline’ın haberine göre tüm zamanların en ünlü oyuncuları arasında yer alan Audrey Hepburn’ün hayatı bir filme konu oluyor. Rooney Mara filmde ünlü yıldızı canlandıracak, aynı zamanda yapımcılığını üstlenecek. Apple’ın film haklarını satın aldığı da gelen bilgiler arasında. Call Me By Your Name ve Suspiria (2018) filmleriyle tanınan Luca Guadagnino filmin yönetmenlik koltuğuna otururken, daha önce İtalyan yönetmenle 2019 kısa filminde birlikte çalışan Michael Mitnick senaryoyu yazmaya hazırlanıyor. Audrey Hepburn’ün yaşamını konu alacak filmin vizyona gireceği tarih ise şu an için belirsiz.

- Reklam -

Audrey Hepburn Hayatı Konulu Filmin Çıkış Tarihi Henüz Belli Değil

Audrey Hepburn Rooney Mara

Bir Hepburn biyografisi, nispeten genç sayılacak dijital yayın servisi Apple TV+ için prestij oluşturmaya çalışan Apple’a kesinlikle yüksek öncelikli bir proje olacak olsa da, ekrana gelmesi biraz zaman alabilir. Guadagnino’nun önce bir sonraki filmi Bones & All’ın post prodüksiyonunu bitirmesi gerekecek. Ana çekimleri Temmuz 2021’de tamamlanan filmin çıkış tarihi henüz açıklanmadı ve birçok kişi filmin bu yıl ya da 2023’ün başlarında vizyona girmesini bekliyor.

- Reklam -

Audrey Hepburn’un oğlu Sean Hepburn Ferrer de, yeni gelen bilgiler hakkında konuştu. Projeden haberi olmadığını belirten Ferrer, annesini Ronney Mara’nın canlandıracak olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Audrey Hepburn için seçilen oyuncu sizce doğru bir karar mı? Siz Hepburn’ü kimin canlandırmasını isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Geç kalmış bir karar olduğunu düşünüyorum. Yazıda da belirtildiği gibi Audrey Hepburn sinemanın en güzel yıldızlarından biriydi. Bu arada Roma tatili ve onun bizdeki versiyonu olan İstanbul Tatili filmlerini izlemenizi öneriyorum.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Yüz hatları olarak (simaen) benziyor, umarım senaryo ve oyunculuklar güzel olur.

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Oyuncunun Lily Collins olmadığına o kadar sevindim ki.Kızı sürekli Audrey Hepburn olarak satmaya çalışmalarından bıktım.Zorla kakül falan benzetmeye çalışıyorlar ama olmuyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Take Two Zynga satin alma

Dev Oyun Yapımcısı Take-Two, Mobil Oyunun Gözde Markası Zynga’yı 12.7 Milyar Dolara Satın Aldı

perili ev kitap çnerileri

Kurgu Diyarlarda Cehennem Deneyimi Yaşatan 5 Perili Ev