in ,

Yeni “Avatar: Son Hava Bükücü” Filmi Ana Maceranın 10 Yıl Sonrasında Geçiyor

Yeni Avatar: Son Hava Bükücü filmi çizgi dizideki olaylardan 10 yıl sonrasını konu edinecek. Avatar Studios’un merakla beklenen macerasına dair yeni gelişmeler var.

Yeni Avatar: Son Hava Bükücü Filmi Hangi Zamanda Geçecek?
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Avatar: Son Hava Bükücü filmi hangi zaman çizelgesinde geçecek sorusu sonunda cevap buldu. Aang ve ekibin diğer üyelerinin yeni maceraları, Nickelodeon gösterisinden on yıl sonrasını anlatacak.

Avatar Studios kurulduğundan bu yana iki yıl geçti ve bu süre içerisinde hayranlar merakla yeni yapımları beklemekte. Şimdiye dek Zuko’ya ait solo bir macera dahil farklı birçok film projesi ve ayrıca Korra’dan sonraki Avatar’a odaklanacak dizi projesinin de geleceği duyuruldu. Ancak hayranları en çok heyecanlandıran haberlerden biri, orijinal üçlemedeki karakterlerin yeni maceralarını anlatacak film oldu.

2025 yılı içerisinde çıkacağı bilinen Avatar: Son Hava Bükücü filmiyle ilgili detaylar henüz çok kısıtlı. Stüdyo, projelerle ilgili haberleri bir şekilde sızdırsa da birçok konuda neredeyse hiçbir resmi bilgi paylaşmamış durumda. Fakat şimdi, yeni gelen bir haberle birlikte filmin Nickelodeon’un hit şovundaki olaylardan on yıl sonra geçeceği ortaya çıktı.

- Reklam -

Yeni Avatar: Son Hava Bükücü Filmi Aang ve Katara’ya Odaklanacak

Yeni Avatar: Son Hava Bükücü Filmi Aang ve Katara

Avatar News’in paylaştığı habere göre şu anda resmi adı açıklanmayan film, ana gösterinin başladığı tarihten tam 12 yıl sonrasını konu edinecek. Ek olarak film daha çok Aang ve Katara’ya odaklanırken, Sokka, Toph ve Zuko yardımcı roller oynayacak. Paylaşılan haberde Aang’in 24, Katara’nın 26, Sokka’nın  27, Toph’un 24 ve Zuko’nun ise 28 yaşlarında olacağı belirtildi.

Filmle ilgili ilk paylaşımların ne zaman yapılacağı ya da adının ne zaman açıklanacağı gibi konular hakkında henüz Avatar Studios, Nickelodeon veya Paramount’tan resmi bir açıklama yok. Bazı söylentiler yaklaşan filmin adının Echoes and Aftershocks veya Hidden Kingdom olabileceğini gösteriyor. İlki başlığı sosyal medyada listeleyen Paramount Animation yapım muhasebecisi Jen Klatt tarafından ortaya çıktı. İkincisi ise Avatar News tarafından bildirildi.

- Reklam -

Aktör Dante Basco’nun daha önce prens Zuko’yu yeniden seslendireceği bildirilmiş olsa da, henüz kendisi bu konuda bir yorum yapmadı. Karakteri The Legend of Korra’da Bruce Davison seslendirmişti. Ancak bu bilgi haricinde geri dönen isimler arasında kimlerin yer alacağı da henüz paylaşılmadı.

Yeni Avatar: Son Hava Bükücü Filmi Hangi Zamanda Geçecek?

Son Hava Bükücü filminden sizler neler bekliyorsunuz? Sizce eski dostların gençlik hallerini ziyaret etmek nasıl olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Bu film 10.10.2025’te çıkacak deniyor. Doğru mu sallamasyon mu bilmiyorum.

    Dizisi de 11.2025 başlayacak deniyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ninja Kaplumbagalar Mutant Kargasasi Kadro

Yeni “Ninja Kaplumbağalar” Filminde Kadro Belli Oldu: Jackie Chan, Usta Splinter Rolünde

Pokémon: Detective Pikachu 2

Yeni Pokémon Filmi “Detective Pikachu 2” Geliyor