in ,

Avatar: Son Hava Bükücü Evreninin İlk Filmi, Aang ve Arkadaşlarının Gençliklerine Odaklanacak

İlk Avatar: The Last Airbender filmi, Aang ve arkadaşları hakkında olacak. Nickelodeon, Avatar Studios’un ilk yapımıyla ilgili bilgileri Comic-Con’da duyurdu.

Avatar: The Last Airbender Filmi Aang ve Arkadaşları Odaklı Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Heyecanla beklenen ilk Avatar: The Last Airbender filmi, Aang ve arkadaşlarının genç yetişkin hallerine odaklanacak. Serinin yaratıcı isimleri Bryan Konietzko ve Michael Dante DiMartino’nun başında bulunduğu Avatar Studios’un ilk yapımıyla ilgili detaylar, San Diego Comic-Con panelinde ortaya çıktı.

Avatar Aang, 2005-2008 yılları arasında Nickelodeon’da yayınlanan Bryan Konietzko ve Michael Dante DiMartino tarafından yaratılan orijinal dizinin baş karakteriydi. The Last Airbender 2020’de Netflix’e eklendiğinde, popülaritesinde büyük bir canlanma oldu ve bu da yayıncının canlı aksiyon uyarlaması için iyi bir işaretti. Konietzko ve DiMartino başlangıçta dahil olsalar da, sonunda projeden ayrıldılar ve Nickelodeon tarafından Son Hava Bükücü dünyasını genişletmek için oluşturulan prodüksiyon şirketi Avatar Studios’a katıldılar.

İlk açıklaması Şubat 2021’de yapılan stüdyonun baş yaratıcı görevine DiMartino getirildi ve üç yeni animasyon filmi duyuruldu. İlk filmin Lauren Montgomery (Voltron: Legendary Defender) tarafından yönetileceği dışında, çok az şey açıklandı. O zamandan beri, Netflix’in Avatar: The Last Airbender live-action dizisi oyuncu kadrosunu buldu ve ilk sezonun çekimleri büyük ölçüde tamamlandı. Fakat Avatar Studios filmleriyle ilgili her ne kadar bazı haberler çıksa da çok az bilgi var. Hatta filmlerle ilgili ayrıntılar şu ana kadar gizli kaldı.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Filmi Çıkış Tarihi Açıklanmadı

Şimdi, Braving the Elements podcast’inin San Diego Comic-Con panelinde, yardımcı sunucu ve Korra’yı seslendiren isim Janet Varney, ilk Avatar: The Last Airbender filminden neler bekleneceğiyle ilgili ilk ayrıntıları açıkladı. Video içerisinde Varney, filmin “Avatar Aang ve arkadaşları”na odaklanacağını açıkladı.

- Reklam -

Karakterlerin genç yetişkin hallerine odaklanacağı belirtilen filmin ayrıntıları oldukça az olsa da, serinin orijinal kahramanının geri döndüğünü doğruluyor. Hangi arkadaşlarının geri dönebileceği konusunda bir bilgi verilmiş değil. Yine de Aang’in en eski arkadaşları olan Katara ve Sokka ile 2. sezonda gösteriye katılan Toph’u içermesine kesin gözle bakılıyor. Ateş Lordu Zuko, Kyoshi savaşçısı Suki’nin yanı sıra Ty Lee ve Mai’nin de geri dönmesi bekleniyor. Dizinin ana kötüleri Ozai ve Azula’nın “Sozin’in Kuyruklı Yıldızı” bölümlerinin sonunda hayatta kaldıkları göz önüne alındığında, onlar da görünebilir. Ancak, ilk Avatar: The Last Airbender filminin yalnızca Aang, Katara, Sokka ve Toph’un çekirdek grubuna odaklanması mümkün.

Filmin ne zaman vizyona gireceği veya söz konusu projeyle ilgili gelişmelerin hangi aşamada olduğu şimdilik bilinmese de, tanıdık isimlerin geri dönecek olmaları birçok hayranı şimdiden mutlu etti.

Aang’i ve elbette Katara, Sokka, Toph, Zuko ve elbette olmazsa olmazlar Abba ile Momo’yu da yeniden görmek sizce nasıl olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead Rick Grimes ve Michonne dizisi

Rick Grimes ve Michonne’un Maceraları Film Yerine Mini Dizi Olarak Gelecek

X-Men '97: İlk Görseller ve Çıkış Tarihi

“X-Men ’97″den İlk Görseller ve Çıkış Tarihi (Henüz Başlamadan 2. Sezon Onayı Aldı)