in

James Cameron İmzalı Yeni Avatar Filminin Tam Adı “The Way of Water” Oldu

Yeni Avatar filminin tam adı The Way of Water oldu. James Cameron yönetmenliğindeki yeni maceranın logosu da belli oldu.

Avatar: The Way of Water
- Reklam -
- Reklam -

Avatar 2 filminin tam adı Disney tarafından CinemaCon etkinliğinde Avatar: The Way of Water olarak açıklandı. James Cameron’un yönettiği ve uzun yıllardır beklenen filmin logosu da görücüye çıktı.

İlk filmi 2009 yılında gösterime giren ve Avengers: Endgame’e kadar da tarihin en yüksek gişe hasılatı yapan filmi olarak bilinen James Cameron imzalı Avatar filmi, uzun süre sonra ikinci filmiyle gelmeye hazırlanıyor. Aslında çok daha önceden gelmesi beklenen fakat defalarca ertelenen yapım için çalışmalar devam ediyor. Çekimleri Eylül 2020’de tamamlanan yapımın asıl vakit alacak kısımları ise tahmin edileceği üzere CGI tarafları.

Yeni filmde, ilk yapımda da yer alan Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Giovani Ribisi, Joel David Moore ve Stephen Lang bulunuyor. Aynı zamanda doğrudan bu film ile seriye katılmış yeni isimler yer alacak. Bunlar arasında Kate Winslet, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Edie Falco, CCH Pounder ve Oona Chaplin gibi yıldız oyuncular da var.

- Reklam -

Son olarak Aralık 2021’de film içi görüntülerin de paylaşıldığı yapımla ilgili kısa süre önce gerçekleşen CinemaCon etkinliğindeki Disney panelinde bazı bilgiler ortaya çıktı.

Avatar 2: The Way of Water Fragmanı Doctor Strange 2 Filmi Sonunda Gösterilebilir

Avatar 2, on yıldan fazla bir süredir geliştirilmekte olduğu için zaman zaman bazı konsept karakter tasarımları da dahil olmak üzere, sahne arkası küçük bakışlar ile gündeme geldi. O zamanlar, planlanan devam filmlerinin adlarından birinin de The Way of Water olduğu söylentileri vardı. Disney şimdi bu söylentilerin doğru olduğunu CinemaCon etkinliğinde doğruladı ve ikinci filminin adını Avatar: The Way of Water olarak açıkladı. Ayrıca resmi logosu da ortaya çıktı.

Avatar: The Way of Water logo

- Reklam -

Henüz söylenti olmakla birlikte The Way of Water’a ait ilk fragmanın da, 6 Mayıs’ta gösterime girecek olan Doctor Strange in the Multiverse of the Madness filmi ile gözükeceği ifade ediliyor. Suyun Yolu, daha önce de belirtilen tarihinde, yani 16 Aralık 2022’de vizyona girecek.

Son olarak ilk film restore edilmiş görüntü ve ses ile 23 Eylül 2022’de bir kez daha sinemalara geleceği bilgisini de paylaşmış olalım.

Avatar: The Way of Water adı sizce yeni film için uygun bir seçim gibi gözüküyor mu? İkinci maceradan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    İlk filmiyle 3D illetini başımıza bela etti. Bakalım serinin devam filmlerinde ne gibi teknolojik gelişmeler yapacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

batgirl filmi sinemalar

Batgirl Filmi Planlananın Aksine Dijitalden Önce Sinemalara Gelebilir

agah özgüç ölüm haberi

Duayen Yazar ve Sinema Araştırmacısı Agâh Özgüç Yaşamını Yitirdi