in ,

Avatar 2’nin Uzun Süredir Beklenen İlk Fragmanı Yayınlandı: The Way of Water Yolda

Avatar: The Way of Water fragmanı paylaşıldı. James Cameron’ın yönetmenliğini üstlendiği yapımdan beklenen tanıtım yayınlandı.

Avatar: The Way of Water fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Way of Water fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini James Cameron’ın üstlendiği devam filmi için ilk tanıtım paylaşıldı.

James Cameron’ın 2009’da gişe rekorları kıran devasa filminin devamı olan yapım, Aralık 2022’de gösterime girecek. Film yapım teknolojisinin sınırlarını zorlamasıyla tanınan bir yönetmen olan Cameron’ın Avatar 2’deki çalışması, benzersiz bir sürükleyici deneyim yaratmayı umarak izleyicileri Pandora’nın sualtı dünyalarına götüreceği için şimdiden büyük ilgi görüyor. Cameron’ın bu sahneleri çekmek için yeni bir teknoloji kullandığı biliniyor.

İlk fragmanının Doctor Strange in the Multiverse of the Madness filminin başında gösterileceği açıklanan ikinci filmin tam adı ve logosu da geçen ayın sonlarına doğru gerçekleşen CinemaCon etkinliğinde duyurulmuştu. Filmle ilgili ilk görüntüler ise Aralık 2021’de paylaşılmıştı. Sonunda merakla beklenen ilk görüntüleri içeren fragman, çevrim içi olarak paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Avatar: The Way of Water Fragmanı | İZLE

YouTube video

İlk filmin olaylarından on yıldan fazla bir süre sonra geçen Avatar: Suyun Yolu, Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikâyesini, yaşadıkları sıkıntıları ve kat ettikleri mesafeleri konu edinecek. Bu sırada birbirlerini güvende tutmak ve hayatta kalmak için verdikleri savaşları ve katlandıkları trajedileri de anlatacak. Yayınlanan ilk fragman yaklaşık 1 buçuk dakika sürüyor ve filmin geneline, konusuna ve teknolojisine pek değinmeden ilk bakış atma fırsatı veriyor.

James Cameron’ın yönettiği, yapımcılığını Cameron ve Jon Landau’nun üstlendiği filmin başrollerinde Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement ve Kate Winslet gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Merakla beklenen devam macerası, 16 Aralık 2022 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

The Way of Water gösterime girmeden önce, 2009 yılında gösterime girmiş olan ilk film de bir kez daha sinemalara gelmeye hazırlanıyor. Üstelik restore edilmiş görüntü ve ses ile. İlk film, 23 Eylül 2022’de sinemalarda olacak. Ancak Türkiye’de de gösterime girip girmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

Avatar’ın ikinci filmi The Way of Water’ın ilk fragmanını nasıl buldunuz? Uzun süreli bekleyişin ardından gelecek olan devam filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Daha uzun bir fragmana bakmak gerek. Bu fragman beni pek tatmin etmedi.

  2. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    2009 yılında sanırım ikinci kez Gordion’da izlediğimde şu sahnede herkes elleriyle bunları tutmaya çalışıyordu. Eşsiz bir andı. Filmi çok sevmiştim fakat 3D belasını başımıza saran film de bu oldu. Umarım 2. filmde farklı bir teknoloji görürüz.

  3. Avatar for kayipgemi kayipgemi dedi ki:

    Genelde kısa fragmanlar böyle oluyor ya. Çıksa da olur çıkmasa da olur dedirtiyor insana :smiley:

  4. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Yalan olmasın ama filmin konusu da beni çok tedirgin etti. Sanki dram ağırlıklı ve durağan bir film izleyeceğiz gibime geliyor.

  5. Avatar for abkaen2 abkaen2 dedi ki:

    Bilmiyorum, bazı kısımlar bana oyun fragmanı gibi geldi. Umarım beklediğimize değer.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

uzayda zaman beyin astronot

Uzayda Fazla Zaman Geçirmenin Beyin Yapısını Değiştirdiği Ortaya Çıktı

Red Kit Geri Dönüyor

Red Kit Geri Dönüyor: Vahşi Batı Klasiği Yeni Dizi Uyarlamasına Kavuşuyor