in ,

James Cameron, Sinemaseverleri Pandora’ya Davet Ediyor: “Avatar: The Way of Water”dan Yeni Fragman

Avatar: The Way of Water filmi için geri sayım sürüyor. Yapımdan yayınlanan yeni fragman, Jake ve Neytiri’nin çocuklarına da ilk bakış imkânı sağlıyor.

Avatar The Way of Water yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Way of Water filmi için yeni bir fragman yayınlandı. James Cameron’ın yıllar sonra bir kez daha Pandora kapılarını araladığı yapım, 2022’nin son ayında izleyicilerle buluşacak.

James Cameron imzasıyla ilk filmi 2009 yılında yayımlanan ve dünyanın en popüler markalarından birisi olmayı başaran Avatar; gişede bugüne dek toplam 2,9 milyar dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. Defalarca yeniden vizyona giren yapım, son girişiyle hasılat rekorundaki birinciliğini pekiştirmiş ve Avengers: Endgame ile farkı açmıştı.

Toplam 5 film olması beklenen serinin ikinci filmi The Way of Water ise uzun zamandır vizyona girmeyi bekliyor. İlk fragmanın üzerinden beş ay geçmişken devam macerası için yapıma dair daha çok söz söyleyen yeni bir tanıtım yayınlandı.

- Reklam -

Üç saatten biraz daha uzun süreceği açıklanan Avatar: The Way of Water filminin yeni fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Avatar: The Way of Water Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

İzleyiciyi Avatar dünyasının sualtı coğrafyasına davet eden ikinci yapımın fragmanı, yaklaşan maceranın destansı ölçeğini de ortaya koyuyor.

James Cameron, yönetmenliğin yanı sıra filmin senaryosunu da kaleme alıyor. Cameron’a senaryoda Amanda Silver (Mulan), Rick Jaffa (Jurassic World), Josh Friedman (Foundation) ve Shane Salerno (Armageddon) katkı sunuyor.

Avatar The Way of Water yeni fragman james cameron

Avatar: The Way of Water’ın oyuncu kadrosunda Jake Sully rolünde Sam Worthington ve Neytiri rolünde Zoe Saldaña yer alıyor. İkiliye Sigourney Weaver, Kate Winslet, Stephen Lang, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Edie Falco, CCH Pounder ve Oona eşlik ediyor.

- Reklam -

İlk filmdeki olaylardan 10 yıl sonrasında geçen yapım, Sully Ailesi’nin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikâyesini konu alıyor. Ailenin peşini bırakmayan sıkıntılar, hayatta kalmak için verdikleri savaşlar ve katlandıkları trajediler yapımın odağında bulunuyor.

Öte yandan serinin devam filmlerinin çekimleri de sürüyor. Yapılan son açıklamada, dördüncü filmin prodüksiyonunun yarısının tamamlandığı kaydedilmişti.

Avatar The Way of Water yeni fragman 2

Avatar: The Way of Water filmi 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek.

Yeni fragmanı siz nasıl buldunuz? Devam hikâyesi için heyecanlı mısınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Geliyor gelmekte olan beklemekten şarap gibi yıllandığım…

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Görsel olarak muazzam. Umarım hikaye de aynı şekilde güzel olur.

  3. Avatar for Vitmicky Vitmicky dedi ki:

    Görsel şölen bizi bekliyor sanırım.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Görselliği hikayesiyle de destekleyebilirlerse güzel olur.

  5. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    İlk film çıktığında 7 yaşındaydım ve babamla izlemiştim şimdi 2.film geliyor ben 20 yaşındayım artık yine babamla izleyeceğim hatta benden daha heyecanlı :rofl: :rofl:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Penguin Random House Simon and Schuster birleşme

Amerikan Yayın Devleri Penguin Random House ve Simon & Schuster’ın Birleşmesine Yargıdan İzin Çıkmadı

vampir yüzü modelleme

18. Yüzyıldan Kalma Bir ‘Vampir’in Yüzü, DNA Kalıntıları Sayesinde Yeniden Modellendi