in

İki Yeni “Avengers” Filmi Duyuruldu: İsimleri ve Çıkış Tarihleri Açıklandı

Avengers serisi 2025’te çıkacak iki yeni filmle beyaz perdeye dönüyor. Avengers: The Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars resmen duyuruldu.

Avengers 5 ve 6 filmleri
- Reklam -
- Reklam -

Avenger 5 ve 6 filmleri duyuruldu. Avengers: The Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars isimleriyle çıkacak olan yeni Marvel Sinematik Evreni filmleri, aynı yıl içinde vizyona girecek.

Avengers: Endgame ile 2019’da 11 yıllık Infinity Saga’yı geride bırakan Marvel Studios, yeni büyük filmlerine hazırlanıyor. Yenilmezler, 6 yıllık bir aranın ardından, 2025’te iki yeni filmle dönecek. 2 Mayıs 2025’te Avengers: The Kang Dynasty (Yenilmezler: Kang Hanedanı) ve 7 Kasım 2025’te Avengers: Secret Wars (Yenilmezler: Gizli Savaş) beyaz perdeye gelecek.

İki yeni Avengers filminin adlarıyla birlikte Marvel Sinematik Evreni’nin 5. ve 6. Fazlarda alacağı yön de belli oldu. İlk kez Loki dizisinde gözüken Kang’in ölümüyle Çokluevrenler korumasız kalmıştı. Şimdiyse Kang’in daha güçlü, daha acımasız varyantları kahramanlara zor zamanlar yaşatacak. Kang’i ve çizgi romanlarda karşılaşılan farklı karakterlerini Loki dizisinde boy göstereceği dedikoduları ilk çıktığında kısaca incelemiştik. Kang, Avengers: The Kang Dynasty filminden önce 2023’te beyaz perdeye gelecek Ant-Man and the Wasp: Quantumania yapımında baş gösterecek.

- Reklam -

Avengers 5 ve 6 Filmlerini Russo Kardeşler Yönetmeyecek

Avengers The Kang Dynasty ve Avengers Secret Wars

Endgame ile birlikte pek çok Avengers üyesi pelerinini asıp emekli olmuşken ortaya çıkan en büyük soru yeni filmlerde Avengers üyelerinin kim olacağı? Filmlerin 3 yıl sonra yayınlanacağı göz önüne alınırsa Marvel’ın hayranları yeni kahramanlarla tanıştırmak için bol bol zamanı var. Diğer yandan Captain Marvel (Brie Larson), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), yeni Captain America Sam Wilson (Anthony Mackie), Sorcerer Supreme (Benedict Wong) ve Shang-Chi (Simu Liu) gibi karakterler Çokluevren savaşında boy göstereceği bilinen isimler.

Yeni filmlerin yönetmenleri ise henüz belli değil. İkinci ve Üçüncü Fazların en önemli yapımlarını yöneten Russo Kardeşler geçmişte çok istediklerini söylemelerine rağmen Avengers: Secret Wars için yönetmen koltuğuna oturmayacak. Marvel Başkanı Kevin Feige ikiliyle aralarının çok iyi olduğunu, tekrar birlikte çalışmak istediklerini ama bu projenin yeni Avengers filmleri olmadığını bildirdi.

- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin Altıncı Fazından duyurulan bir diğer yapım ise Fantastic Four filmi oldu. Avengers yapımları gibi Fantastik Dörtlü’den de sadece çıkış tarihi geldi. Marvel ve Disney cephesi detayları bu yılın sonlarında yer alacak D23 Expo’ya saklıyor gibi görünüyor.

Yeni Avengers filmlerinden beklentileriniz ne? Tekrar büyük ekranda görmek istediğiniz karakterler hangisi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

She-Hulk fragman daredevil

She-Hulk Dizisinden Daredevil’ın da Yer Aldığı Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Marvel 5. Faz Filmleri ve Dizileri Açıklandı

Marvel’ın 5. Faz Dizi ve Filmleri Duyuruldu: İşte Tüm “The Multiverse Saga” Yapımları