in

Avengers 5 Yolda mı? Marvel’ın Başkanı Açıkladı!

Marvel Başkanı Kevin Feige, San Diego Comic Con paneli sonrası yeni bir Avengers filminin yolda olma ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

Avengers 5
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz gün San Diego Comic Con kapsamında gerçekleştirdiği panelle Marvel resmen şov yaptı. Faz 3’ün bitimi ardından 2020 ve 2021’de gelecek Faz 4 film ve dizilerini açıklayarak hayranlarını mutlu etti. Panelde hem eski serilerin devamı, hem yan karakterlerin solo film ve dizileri hem de Sinematik Evren’de daha önce hiç görmediğimiz yapımlarla ilgili detaylar geldi.

Comicbook sitesi, tüm bu güzel gelişmelerin yanında Marvel Başkanı Kevin Feige‘ye panelden sonra çokça merak edilen başka bir soruyu yöneltti: Avengers 5 duyurusu olmamasına rağmen gelecek filmler içerisinde böyle bir planınız var mı?”

Kevin Feige, Avengers 5 (Yenilmezler 5) Sorusuna Cevap Verdi

“Öncelikle, elimizde şu an Falcon and Winter Soldier ve WandaVision dizileri var. Captain Marvel’da küçüklüğünü izlediğimiz Monica Rambeau karakterinin yetişkin halini de WandaVision dizisinde göreceğiz. Wanda, sinematik evrendeki en güçlü karakterlerden biri. Hatırlayın, Endgame’de Thanos ordusundan yaylım ateşi açmalarını istemeseydi muhtemelen Wanda tarafından öldürülecekti. İşte şimdi bu yeni dizisiyle birlikte sonunda Wanda’nın Scarlet Witch’e dönüşünü ve neden böyle çağırıldığını anlayacağız. Ve ardından Scarlet Witch, Doctor Strange’in yeni filminde gözükecek, birlikte oldukça eğlenceli bir ekip oluşturacaklar.

- Reklam -

Thor: Ragnarok filminde olduğu gibi Scott Derrickson’ın yöneteceği Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde de Doktorumuz, Scarlet Witch’le bir ekip olacak ve eski bir Avenger takımı gibi görev yapacaklar. (Ragnarok filminde Thor ve Hulk’ı birlikte izleme fırsatı bulmuştuk. Bunun yanında az da olsa Doctor Strange’in de sahnesi vardı.)”

Scarlet Witch ve Doctor Strange

Marvel Başkanı Feige, 5 yıl önce 3. faz’ı açıklarken yaptıkları gibi bu Comic Con’da da Faz 4’te gelecek tüm film ve dizileri duyurduğunu ifade etti. Ama aynı zamanda yine beş yıl önce yaptıkları açıklama sonrası değişen bazı şeyleri de göz önünde bulundurarak, benzer şeylerin olabileceğini söyledi.

Gördüğünüz üzere yapılan bu açıklamalar eşliğinde yakın tarihte Avengers isminde bir filmin olmayacağını, ama süreç içerisinde çoğu süper kahramanın birbirlerinin filmlerine konuk olacağını anlıyoruz.

- Reklam -

Mayıs 2020 ve Kasım 2021 tarihleri arasında izleyeceğimiz yeni Marvel filmleri şöyle:

  • Black Widow
  • Eternals
  • Shang-Chi
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness
  • Thor: Love and Thunder

Yine aynı tarihler arasında Disney+ platofrmu için hazırlanan diziler de şu şekilde:

  • The Falcon and the Winter Soldier
  • WandaVision
  • Loki
  • Hawkeye
  • What If…?

Panelde Blade filminin logosu ve başrolü de tanıtıldı. Ama Faz 5’e kalacağı bilinen bu filmin çıkış tarihi şimdilik belirsiz. Son olarak resmi olarak açıklanan yapımlar dışında Captain Marvel 2, Black Panther 2, Guardians of the Galaxy 3 ve elbette Fantastic Four ile X-Men filmleri de yapım aşamasında. Gelişmeleri birlikte takip edeceğiz.

marvel faz 4

Siz ne düşünüyorsunuz? Avengers: Endgame daha yeni Avatar’ın gişe rekorunu kırıp tahtın yeni sahibi olmuşken 5. film için konuşmak erken değil mi?

Yorumlarınızı Forumlarımız üzerinden bizlere yazabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Şov mu yaptı ? Yahu açıklanan filmlerden dizilerden hangisi iyi ? Kusura bakmasınlar da 4. faz çok da heyecan yaratmadı bende. Bir tek Strange filmi. Shang-Chi nedir ya !!!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA

NASA Araştırmacısı Umut Yıldız: “Ay’a Nasıl Gidileceğini Unuttuk”

maymunlar gezegeni inceleme

Maymunlar Gezegeni: Ürkütücü ve Gerçekçi Bir Bilimkurgu Kitabı