in

Avengers: Endgame Filipinler’de Özel Bir Kanalda Korsan Olarak Yayınlandı

Filipinler’de yayın yapan bir kablolu televizyon kanalı, Avengers: Endgame’in sinema çekimi versiyonunu korsan olarak yayınladı.

avengers endgame filipin
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame ile Infinity Saga serisi görkemli finaline kavuşurken bütün dünya sinema salonlarına akın etti. Türkiye’de de gişe rekorlarının kırıldığı film, şu an için ülkemizde 1.8 milyon kişi tarafından izlendi. Ancak bazı ülkelerin sinemaya gitmesine pek de gerek kalmadı. Filipinler gibi…

Güneydoğu Asya’da bulunan Filipinler Cumhuriyeti bir ada devleti. Belki de bunun verdiği özgürlükle(?), Avengers: Endgame filmini yapım vizyona girdikten sadece 1 gün sonra, özel bir televizyon kanalında korsan olarak yayınladılar.

Filmin sinema çekimi kopyalarının internette dolaşmasına zaten alışıktık. Ancak bir televizyon kanalında filmin sinema çekimi versiyonunu yayınlamak, gerçekten de büyük bir iş.

- Reklam -

Kablolu TV kanalı Orient filmi vizyon tarihinden 1 gün sonra yayınlama cesareti göstererek layıkıyla dava açılmayı hak etti. Avengers: Endgame’in Filipinler’deki dağıtımcısı Teatro de Dapitan, kanal hakkında gerekli hukuki süreci başlattı. Indie Wire‘ın haberine göre yayıncı kanalın 30,000 dolarlık tazminat ödemesi gerekebilir. Ayrıca bahsi geçen yapımın yayınından sorumlu kanal yetkililerinin hapis cezası alması da olasılık dahilinde.

- Reklam -

Gerek internet gerek kablolu kanallar derken korsana çare bulmak mümkün değil gibi görünüyor. Ancak tüm bunlar Avengers: Endgame’in gişe konusunda kırılmadık rekor bırakmamasına engel değil.


* Marvel Evreninin En Güçlü 20 Kötü Karakteri

* Avengers: Endgame – Oyunun Sonu Böyle mi Olmalıydı?

* Süper Kahraman Furyası Sürüyor: Marvel’ın 2019’da Yayınlanacak Tüm Film ve Dizileri

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kökler naomi novik

Naomi Novik’in Ödüllü Fantastik Romanı “Kökler” Sonunda Türkçe

game of thrones ejderha

HBO Asya Direktörü: “10 Yıla Kendi Game of Thrones’umuzu Yapabiliriz”