in

Avengers: Endgame Filminde Vazgeçilen Sahne Korku Filmlerine Taş Çıkartacak Cinsten

Avengers: Endgame filminde daha zalim bir Thanos izlemek ister miydiniz? Marvel Sinematik Evreni’nin en acımasız sahnesinin çekimlerden son anda vazgeçilmiş.

Avengers: Endgame Thanos
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame çıktığından beri insanları kendisi hakkında konuşturmaya devam ediyor. Uzun yıllardır çizgi roman takipçileri tarafından ekranlarda çok neşeli gösterildiği için baltalanan Marvel Sinematik Evreni, nihayetinde dengeyi son filmlerinde yakalamış ve sıkı DC Comics fanları tarafından da ciddi yönü sayesinde övgüler almayı başarmıştı. Kısa bir süre önce Endgame’de neredeyse korku filmlerine taş çıkartacak vahşilikte bir sahne gösterileceği, ancak bundan vazgeçildiği ortaya çıktı.

Marvel şirketinin patronu Kevin Feige, Londra’da Empire dergisiyle Infinity War ve Endgame hakkında bir sohbet içerisindeydi. Konu Endgame’de göstermek istedikleri fakat çocuklar ve genç yaştaki diğer insanlar için travmatik olabileceğinden dolayı gerçekleştirmedikleri bir sahneye geldi.

thanos endgame

- Reklam -

Bu sahneyi Josh Brolin tarafından canlandırılmış olan Thanos karakterini daha da zalim göstermek gibi bir girişimde bulunmak amacıyla planladıklarından bahsetti. Sahneyi özetlemek için şu cümleleri kullandı.
“Fikirlerden birisi, ekibin zaman yolculuğunun ardından, 2023 yılında Thanos tarafından çoktan fethedilmiş bir dünyaya geri dönmesiyle ilgiliydi. Bu sahnede Thanos, kafataslarından yapılmış bir tahtta oturuyor ve Captain America’nın hala kaskın içerisinde olan, bedeninden ayrılmış ve parçalanmış kafasını bowling topu gibi havaya atıp tutuyordu. Aslında çok havalı bir sahneydi ancak filmi buraya nasıl bağlayacağımız konusu da bizi bu fikirden vazgeçirdi.”
Feige ayrıca senaryonun birkaç sayfalık kısmına bu sahnenin yazıldığını ve bu ürkütücü anın bir konsept tasarım olarak çekilmiş olabileceğini söyleyerek ileride bu sahnenin yayınlanma olasılığının ucunu açık bıraktı.

Böyle bir sahneyi beyazperdede izlemek sizi nasıl hissettirirdi? Sizce Thanos yeterince acımasız mıydı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

- Reklam -

* Avengers: Endgame Senaristi Yaşlı Captain America Teorisini Onayladı

* Avengers: Infinity War’da Thanos Parmağını Şıklatırken 3 Karakteri Bilerek mi Öldürmedi?

* Avengers: Endgame Filminden Kesilen Sahneler Ortaya Çıktı!

* Avengers: Endgame’in Son Anda Vazgeçilen Alternatif Senaryosu: Korkunç!

Kaynak: Independent

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Keşke olsaymış… :slight_smile:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Keşke olsaymış ve daha fazlası olsaymış. Değişik bir şeyler görmüş olurduk. Vauuv o neydi öyle? diyeceğimiz bir film olurdu. :smiley:

  3. Avatar for Sasuke_Uchiha Sasuke_Uchiha dedi ki:

    Bu sahne thanos un kalıbına ters ne kadar da kötü bir karakter olsa da kafataslarından taht yapıp elinde kelle zıplatacak ve bundan zevk alacak değil o kelleyı kesip koparabilir ama onunla oynamaz

  4. Avatar for MuratBarisSari MuratBarisSari dedi ki:

    Yakışmazdı Thanos’a…

  5. Avatar for Mrt Mrt dedi ki:

    Bu sertlik değil. Bu histerik, altı boş game of thrones psikopatı bayatlığı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

sultan alaaddin keykubat mezar

Tarihi Keşif: Definecilerin Tahrip Ettiği Kümbette “Sultan Alaaddin”in Mezarı Bulunmuş Olabilir!

The Witcher Tristan Ruggeri

The Witcher Dizisinde Geralt’ın Çocukluğunu Oynayacak Aktör Belli Oldu