in

Avengers: Endgame Filminden Çıkarılan Okoye-Valkyrie Sahnesi

Avengers: Endgame filminde Okoye ve Valkyrie arasında geçen ve birbirlerinin silahlarını kullandıkları harika bir dövüş sahnesi yer alacakmış!

Avengers: Endgame Okoye-Valkyrie
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’ın 2019 yapımı Avengers: Endgame filminde, Black Panther’da yer alan Okoye ve Thor: Ragnarok‘da yer alan Valkyrie arasında geçen ve birbirlerinin silahlarını kullandıkları bir dövüş sahnesi yer alacakmış. Bu sahne filmde yoktu ancak tamamı kadınlardan oluşan bir takımın Thanos’la savaşını kısa da olsa izledik. Bahsi geçen Okoye ve Valkyrie’nin sahnesi gözden çıkarılan tek sahne değil elbette. Sean Gunn, filmin sonundaki savaşta havada geçen sahnelerin de neredeyse yer alacağını açıkladı.

Avengers: Endgame, Tony Stark ve Steve Rogers gibi karakterlerin hikâyesinin sona erdiği bir film oldu. Ancak aynı zamanda yeni karakterler ile Marvel Sinematik Evreninin nasıl olabileceğini de görmüş olduk. Bu yeni karakterler arasında Okoye ve Valkyrie ‘yi de söyleyebiliriz. Asgard’ın başına geçen Valkyrie ve daha önce Wakanda’da komutan olan güçlü bir savaşçı Okoye’yi bir araya getirmek hemen akla geliyor doğal olarak.

Avengers: Endgame Okoye-Valkyrie

- Reklam -

D23 Expo 2019’da, Avengers: Endgame filminde Okoye ve Valkyrie arasında geçen bir dövüş sahnesinin planlanmış olduğu söylendi. Bu sahnenin amacı da her iki kadının da dövüşte yetenekli olduğu ve silah seçiminin çok da önemli olmadığını göstermekti.

Twitter kullanıcılarından Harmony, eğer bu sahne çekilmiş olsa nasıl gözükeceğini konsept bir fotoğraf ile paylaştı.

Avengers: Endgame filminde Okoye ve Valkyrie Sahnesi Neden Çıkarıldı?

Bu sahneyi filmden çıkarmış olmaları ilginç çünkü Thanos’la olan savaşta buna benzer bir kısmı Mjölnir ve Stormbreak’i aralarında değişen Thor ve Captain America ile izliyoruz. Peki, bu sahneyi biraz kısa tutarak Okoye ve Valkyrie’yi dâhil etmek sorun olur muydu? Nasıl olacağını bilemesek de Marvel Sinematik Evreni’nin yeni yüzlerini tanıyabileceğimiz güzel bir fırsatı kaçırdık gibi duruyor.

- Reklam -

Bir diğer yandan, silah değişimlerinin yapıldığı bir sahnenin aynı filmde tekrarlanması iyi bir fikir olmayabilir tabii. Bu sahnenin tek olması, Captain America’nın Mjölnir’i kaldırdığı sahneyi daha da önemli kılıyor bu yüzden.

avengers endgame okoye valkyrie gamora rescue wasp mantis shuri nebula

2012 filmindeki asıl Avengers takımı üzerinde duran Avengers: Endgame’de yer alabilecek bu sahnenin çıkarılması hikâye ve anlatım açısından belki de daha iyi olmuş diyebiliriz. Yine de böyle güçlü iki karakterin olduğu bir sahneyi filmde izlemek oldukça keyifli olurdu.

Peki, siz Oyoke ve Valkyrie için ne düşünüyorsunuz? Bu sahne filmde olsaydı sizce nasıl olurdu?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Avengers Filmleri Esnasında Çoklu Evren’deki Kaosu Thanos mu Başlattı?

* Avengers: Endgame Finalinde Iron-Man’in Hayatta Kalması Planlar Dahilindeymiş

* Endgame Hakkındaki Bu Teori Iron Man’e Bakış Açınızı Değiştirebilir

* Avengers: Infinity War’da Thanos Parmağını Şıklatırken 3 Karakteri Bilerek mi Öldürmedi?

Kaynak: Screen Rant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Titans 2. Sezon Fragman

Titans Dizisinden Heyecan Veren Yeni Sezon Fragmanı

Mimari

Mimariye İlgi Duyan Herkesin Mutlaka Okuması Gereken 7 Kitap