in

Avengers: Endgame Filminden Silinen Iron Man Sahnesi Disney+’a Eklendi

Avengers: Endgame’in silinen sahnesinde yer alan Katherine Langford, görüntülerin Disney+’a hayranların isteği üzerine eklendiğini söyledi.

Avengers: Endgame Silinen Sahne
- Reklam -
- Reklam -

Katherine Langford, Avengers: Endgame filmindeki Iron Man’ın silinen sahnesinin hayranların isteği üzerine Disney + platformuna eklendiğini söyledi. The Love, Simon ve 13 Reasons Why gibi yapımlardan tanıdığımız Langford, Endgame’de yer alacağı onaylanmış oyuncular arasındaydı ancak filmi izlediğimizde kendisinin olmadığını görmüştük.

Filmin gösterime girmesinden kısa bir süre sonra ise yönetmen Anthony ve Joe Russo konu ile ilgili açıklamada bulunmuş, silinen sahnede Langford’un Morgan Stark’ın yetişkin hali olarak yer aldığını söylemişlerdi. Soulworld’de geçen bu sahnede ise Morgan Stark, babası Tony Stark Sonsuzluk Eldivenini kullandıktan hemen sonra karşısına çıkıyor.

Filmden Çıkarılan Sahneye Yapılan Tepkiler Pek İç Açıcı Değil

iron man Avengers: Endgame

- Reklam -

Şimdi de Avengers: Endgame, Disney+’a bu ay eklendikten sonra izleyiciler bu sahneyi izleme fırsatı bulmuş oldu. Ancak silinen bu sahneye izleyicilerin verdiği tepkiler çok da parlak olmadı gibi gözüküyor. Bazı kişiler anlaşılmaz diyaloglar içerdiği ve yapmacık olduğu için sahnenin filmde yer almamasının iyi olduğunu söylüyor. Bazı izleyiciler ise sahnenin akıllarda daha çok soru işareti bıraktığını belirtiyor. Hatta Thanos, Sonsuzluk Eldivenini kullandığında Sonsuzluk Taşları ve taşların işleyiş biçimi konusunda muhtemel bir mantık hatasından da bahsediliyor.

Öte yandan, bazı izleyiciler de yetişkin Morgan ve Tony’nin vedalaşmasının oldukça duygusal olduğunu, filmin başlarında babasının genç Morgan’ın holografik kaydını yaptığı sahneyle birbirini tamamladığını düşünüyor.

- Reklam -

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu sahne filmde olmalı mıydı?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın!


* Avengers: Endgame Finalinde Robert Downey Jr.’ın Şaşırtan Alternatif Repliği

* Avengers 5’te Gözükecek Yeni Yenilmez Belli Oldu

Kaynak: Screen Rant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu Avengers furyası ne zaman bitcek merakla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yazarının Kaleminden: Kurbağa Adası

Yazarının Kaleminden: Kurbağa Adası

bran mak morn ust

Kılıç ve Büyü’nün Ustası Robert E. Howard’dan “Bran Mak Morn ve Pict Öyküleri” Çıktı