in

Avengers: Endgame Senaristi Yaşlı Captain America Teorisini Onayladı

Avengers: Endgame vizyona gireli çok oldu ama hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Filmin yazarları bu sefer de bir hayran teorisi olan yaşlı Steve Rogers hakkında konuştu.

Steve Rogers Captain America Avengers: Endgame
- Reklam -

Avengers: Endgame filmi çıkmadan önce insanlara gidip “Kim ölür?” diye sorsanız eminim Captain America anketlerde başı çekerdi. Oyuncunun yaptığı açıklamalarla beraber hepimiz Captain America’nın dokunaklı bir ölümle birlikte bize veda edeceğini düşünmüştük ama yanıldık. Captain, ilk filminden itibaren sabırsızlıkla beklediği dansa kavuşurken, kahramanca bir şekilde ölme işini Iron Man’e bırakmıştı.

Her ne kadar bu son kimileri için bir hayal kırıklığı olsa da Captain’ın yıllar sonra hak ettiği hayata kavuşması benim için mutlu bir sondu. Ama görünen o ki bu son biz Captain severler için çok daha iyi bir haber olabilir. End Game yazarlarının yaptığı bir açıklamaya göre yaşlı Steve Rogers’ı Marvel filmlerinde cameo olarak görmeye devam edebilirmişiz.

Hala daha senaristler ve yapımcıların bile tam olarak anlaşamadığı “zaman yolculuğu” konusunu nasıl devam ettirecekler bilmesek de, yaşlı Captain America’nın küçük cameoları bana göre çok güzel bir hareket olur. Stan Lee’nin hüzün verici ölümünden sonra filmlerde sürekli gözümüz cameo ararken yaşlı bir Captain America görmek, Stan Lee cameosunun yerini tutmasa da heyecan verici olabilir.

- Reklam -

Steve Rogers Captain America orta

Hayranların ağzında konuştuğu bir diğer teori de yaşlı Steve Rogers’ın MCU filmlerinde çoktan görünmüş olabilir. Civil War filminde Captain America’nın Peggy Carter’ın cenaze törenindeki sahnelerinde tabutu taşıyan bir kişinin yaşlı Captain America olduğu konuşulanlar arasında. Bu biraz zorlama bir teori olsa da olma olasılığı bile MCU’nun zaten karmakarışık olan zaman çizgisini daha da karmaşık hale getiriyor.

- Reklam -

Açıkçası ben Steve Rogers’ın mutlu sonundan son derece tatmin olsam da gelecek filmlerde sağda solda birkaç kelam etmesine hayır demem doğrusu. Hani şöyle yeni yetme bir kahramanın sırtını okşayıp “iyi iş çıkardın evlat” dese inanılmaz mutlu olurum.

Siz ne diyorsunuz bu işe? Sizce Captain artık dinlenmeli mi yoksa küçük küçük görünse siz de mutlu olur musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Captain America, Avengers: Endgame’de Thanos’u Neredeyse Tek Başına Yenecekmiş!

* Avengers: Endgame Filminden Kesilen Sahneler Ortaya Çıktı!

* Avengers: Endgame’in Son Anda Vazgeçilen Alternatif Senaryosu: Korkunç!

Kaynak: Screen Rant

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Timaş Dünya Edebiyatı Çekiliş

ÇEKİLİŞ: Timaş Yayınları Dünya Edebiyatı Seti

Aeneis Vergilius

“Aeneis” Destanı Latince Aslından Çeviriyle Raflarda