in

Avengers: Endgame Yeni Görüntülerle Tekrar Sinemalara Geliyor

Avengers: Endgame, filme eklenen yeni görüntülerle birlikte bir kez daha beyaz perdeye geliyor.

Avengers Endgame film
- Reklam -

Dünyanın en çok hasılat yapan film ünvanını kazanmak için Marvel hırs yapmış olacak ki, Avengers: Endgame filmini ekleyecekleri yeni görüntülerle tekrar sinemaya getirecekler.

Bildiğiniz gibi bu son film, Avatar’ın rekorunu kırmaya en çok yaklaşmış yapımdı. Aralarında şu anlık yaklaşık 40 milyon dolarlık bir fark bulunuyor. Bu rakam bizler için büyük gibi dursa da 2 milyar dolar gibi bir rakamın yanında aslında oldukça küçük bir meblağ. Fakat gelin görün ki film çıkalı neredeyse 2 ay olmuşken bilet satışları dünya çapında da önemli ölçüde düşmüş durumda. Tabii bu 2 aylık bir yapım için oldukça normal bir süreç. Fakat yakın zamanda bilet satışları önemli ölçüde artacak gibi gözüküyor.

Ve bunun sebebi temmuz ayında vizyona girecek olan Spider-Man: Far From Home değil sadece. Avengers: Endgame, nisanda vizyona giren haline ekleyecekleri bazı yeni görüntülerle tekrar sinemalarda olacak.

- Reklam -

ComicBook sitesinden Brandon Davis’e konuşan Marvel Studios’un başkanı Kevin Feige, Avengers: Endgame’in yeni eklenmiş sahnelerle gelecek hafta itibarıyla beyaz perdede bir kez daha yer alacağını doğruladı.

Burada önemli olan asıl nokta, filmin gelecek hafta sonu sinemalara gelmesi. Böylece hayranların Spider-Man: Far From Home’dan önce filmi tekrar izlemeleri sağlanmış olacak. Zaten sonraki haftasında da Spider-Man gösterime girecek.

Avatar Endgame

- Reklam -

Aradaki Fark 40 Milyon Dolar

Eh, elbette çoğumuz sevgili başkanımızın derdinin bu olmadığını biliyor. Filmin tekrar sinemalara geliyor olması, mahallemizin kahramanı dostumuz Örümcek Adam öncesi şöyle biraz hype olsun, tekrar izlemek isteyenler de koltuklarda yerini alsın diye yapılmadı sadece. Zaten tarihi bir gişe başarısı elde etti bu film. Ama her şeye rağmen 2.788 milyar dolar ile tüm zamanların global gişe rekorunu elinde bulunduran Avatar’ı geçemedi. Bu yaptıkları hamleyle birlikte rahat bir şekilde aradaki açığı da kapatarak tahtın yeni sahibi olacaklar.

Eğer bu filmi hâlâ sinemada izlemediyseniz, gelecek hafta itibarıyla sinemalarda ne var ne yok bir göz atın. Burada da yeniden gösterime girmesi muhtemel görünüyor. Ayrıca yeni eklenecek sahnelerin neyle ilgili olacağına dair bir paylaşım da gelmedi. Sizlerin bu konuda tahminleri var mı?

Peki siz bu hamleyi nasıl buluyorsunuz? Muhtemelen Blu-ray versiyonunda yer alacak kesilmiş sahnelerin bir kısmını filme ekleyip “Yeni Görüntüler Eşliğinde” pazarlanması doğru mu? Görüşlerinizi bizlerle forumlarımız üzerinden paylaşabilirsiniz.


George R.R. Martin, Avengers Endgame Hakkında Konuştu: “Stan Lee Gurur Duymalı”

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Gözünüzü Thanos doyursun. :slight_smile:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Baktılar Avatar’ı geçemiyorlar, ne yapalım; ek görüntü ekledik diyelim tekrar sinemaya verelim. Ki bunun başka bir açıklaması yok. Madem ek görüntüler vardı niye daha önce vermediniz ? Şu anda Avatar ile aralarında yanılmıyorsam; 100bin dolar gibi bir rakam kaldı. Bu da geçilmeyecek bir rakam değil. Ayrıca, Avatar’ı geçse bile bu, Avengers’in Avatar’dan daha iyi bir film olduğu anlamına gelmez. Sadece ticari anlamdan en iyi olabilir ki, bunu pek de önemsediklerini sanmıyorum. Hala en iyi film; Avatar.

  3. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Ayıp yaaa… DLC mi satıyorsun arkadaşım.

  4. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    Marvel filmlerini neden korsan izlemeyi sevdiğimi bir kez daha kanıtlar nitelikte. İnsanlara değer verirseniz birgün sinema salonunda görüşürüz Marvel.

  5. Avatar for rann rann dedi ki:

    Kuyruğuna kadar gelmişler. Bu kadar yaklaştiktan sonra zorlamaları elbette normaldir. Ama Avatar’ı Endgame’den daha çok seven biri olarak üzüleceğim doğrudur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Game of Thrones hayat dersleri

Game of Thrones Dizisinden 4 Önemli Hayat Dersi

Rosamund Pike Zaman Çarkı

Zaman Çarkı Dizisinin İlk Oyuncusu Belli Oldu!