in

Avengers: Endgame Filminden Yeni Tanıtım – Kaybettik!

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen son filmi Avengers Endgame için “We Lost” isimli yeni bir tanıtım videosu ve karakter posterleri yayınlandı.

avengers we lost
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame filmi için artık gün saymaya başladık diyebiliriz. Haliyle filmle ilgili her gün yeni bilgiler ve tanıtımlar gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Avengers: Endgame’in Marvel Sinematik Evreni’nin en uzun filmi olacağı bilgisini vermiştik. Sonra Twitter üzerinden hepsi birbirinden kaliteli ve anlamlı 32 karakter posteri yayınlandı. Bu karakterlerden yok olanlar ve yola devam edenler de farklı renk tonlamalarıyla karşımıza çıktı. Ve hepsinin üzerinde aynı şey yazıyordu: “Avenge the Fallen” Eğer hala görmediyseniz aşağıdaki Tweet’te hepsini bulabilirsiniz.

Sonra da bir Featurette videosu geldik. We Lost (Kaybettik) isimli bu videoda yine herhangi bir spoiler alabileceğimiz veya filmden yeni görüntüler içeren bir sahne bulunmuyor. Ama yine de karakterlerin psikolojini gözlemleyebilmek ve ne halde olduklarını görmek açısından oldukça hoş bir iç çıkarılmış.

- Reklam -

Filmden herhangi bir yeni görüntü taşımayan, yapımcı Kevin Feige ile birlikte oyuncular Robert Downey Jr. (Demir Adam), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Kara Dul), Chris Evans’ın (Kaptan Amerika) yer aldığı tanıtım, “Sonsuzluk Savaşı”nın sona ermesinin hızlı bir özetini sunuyor.

Videoda oyuncular karakterlerin durumunu özetleyen bilgiler veriyorlar. Iron Man karakterini canlandıran Robert Downey Jr. “İlk defa olarak bütün kahramanlarımızın kaybettiğini hayal edin,” diyerek aslında durumun vehametini bir kez daha gözler önüne seriyor. Kaptan Amerika karakterini canlandıran Chris Evans, “Bu bir tür kaybetme savaşı. Biz kaybettik. Ve biz kaybetmezdik. Bizi gerçekten bir seviyeye getirdiler. Sadece düz anlamda değil, ahlaken ve duygusal olarak da,” diyerek bugüne dek fragmanlarda gördüğümüz o ruh halinin de bir özetini sunmuş oluyor.

Videoya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

YouTube video

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen son filmi Avengers Endgame, 26 Nisan’da sinemalardaki yerini alacak.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Filmin sonunu söylemeyeceklerine göre büyük ihtimalle yine yanıltma sloganlarından biri. Malum trailerlerin bir çoğu sonradan değişebilir veya filmde olmayan sahneler olabilir dendi. Bu da öyle büyük ihtimal.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kahramanin sinemadaki yolculugu ust

Türk Sinemasında Kahramanın Yolculuğu Mercek Altında

Stephen King Mary Poppins

Stephen King Gözünü Karanlık Bir Mary Poppins Uyarlamasına mı Dikti?