in ,

Avengers: Infinity War İçin Tamamlanmamış ve Silinmiş Bir Sahne Ortaya Çıktı

Avengers: Infinity War filmiyle ilgili görsel efektleri tamamlanmamış ve silinmiş bir sahne ortaya çıktı. Çıkarılan görüntülerde Spider-Man, Doctor Strange ve Guardians of the Galaxy ekibi yer alıyor.

Avengers: Infinity War Doctor Strange ve Spider-Man
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame çıkışından bu yana sürekli tartışılmaya devam ediyor. Bizler her ne kadar Marvel Sinematik Evreni’nin 4. ve hatta 5. fazını konuşuyor olsak da, 3. fazın en önemli filmleri Avengers hakkında haberler bitmiyor.

Avatar’ı da geçerek tarihin en çok gişe hasılatı elde eden filmi ünvanını kazanan Avengers: Endgame için bu tarz yeni içeriklerin gelmesi pek de sürpriz değil. Fakat bu sefer, Endgame ile ilgili değil Avengers: Infinity War ile ilgili bir sürpriz yaşandı. Üzerinden 1 buçuk yıldan fazla bir zaman geçmesine rağmen filmden çıkarılan ve görsel efektleri tamamlanmamış bir silinmiş sahne Reddit üzerinden paylaşıldı.

Doctor Strange Thanos Avengers

- Reklam -

Avengers: Infinity War’un silinmiş sahnesinde Titan gezegeninde yaşanan savaştan bir an görüyoruz. Sahnede Doctor Strange astral bir boyuttan Spider-Man ve Mantis ile konuşuyor. Doctor Strange Örümcek Adam’a, Thanos’un ruh taşını kullanarak Guardians of the Galaxy ekibinden Star-Lord, Nebula ve Drax’in ruhlarını bedenlerinden ayırdıklarını ve onları tekrar birleştirmede yardımcı olması gerektiğini söylüyor. Bunu nasıl yapacağını bile bilmediğini söyleyen Spider-Man’e de, bu işi başaracak olanın kendisi değil Mantis olduğunu belirtiyor ve gözden kayboluyor.

Avengers: Infinity War Filminden Silinmiş Sahneyi aşağıdan izleyebilirsiniz:

An unfinished deleted scene from AVENGERS: INFINITY WAR featuring an astral-projected Doctor Strange communicating with Peter Parker & Mantis has been revealed
by inMarvel

- Reklam -

Astral düzlemi kullanan Doktor Strange’in yanı sıra, silinmiş sahne aynı zamanda Mantis’in güçlerini de vurguluyor. Mantis’in daha önce tanrısal güçlere sahip olsalar bile, birilerini uyutup uyandırdığını ve duygularını okuyabildiğini görmüştük. Fakat böyle bir gücü olduğunu -kendisinin de yeni keşfettiği üzere- ilk defa izledik.

Mantis, Galaksinin Koruyucuları ekibine serinin ikinci filmiyle birlikte katılmıştı. Star-Lord olarak tanıdığımız Peter Quill’in gezegen babası Ego’nun yardımcısı olarak yanında çalışıyordu. Ekibin Ego’yu alt etmesiyle birlikte Mantis de ekibe dahil olmuştu. Empat özelliklere sahip olan Mantis’in güçlerini şu ana kadar tamamen görmüş değiliz. James Gunn’ın yöneteceği serinin üçüncü filminde karaktere nasıl bir ağırlık verileceğini ve kendisi hakkında yeni şeyler görüp göremeyeceğimizi de zaman gösterecek.

Mantis

Avengers: Infinity War filminden silinen bu sahneyi sizler nasıl buldunuz? Titan gezegeninde yaşanan savaşta böyle bir sahneyi de izlemek ister miydiniz? Yoksa çıkarılması doğru bir hareket mi olmuş?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Avengers: Infinity War Film İncelemesi – 10 Yıllık Bekleyişe Değdi mi?

 
Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bran Mak Morn

Bran Mak Morn: Howard’ın Kurgusal Evreni ve Pict Gözüyle Bakmak

Sümeyye Kesgin

Sümeyye Kesgin: “Ursula K. Le Guin’in Bir Kitabını Çizgi Romana Uyarlamak İsterdim”