in

Avengers: Infinity War Filminden Silinen Sahneler, Önemli Detaylar İçeriyor

Avengers: Infinity War filminden silinen bazı sahnelerin, Captain America: Civil War’daki kimi önemli konular hakkında ipucu verdiği ortaya çıktı.

Avengers Infinity War Captain America Iron Man
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Infinity War filminden silinmiş bazı sahnelerinin Captain America: Civil War filmindeki olaylarla alakalı olduğu ortaya çıktı.

Marvel Sinematik Evreni’ne göre Civil War, Avengers: Infinity War‘dan önce geçiyor ve süper kahramanların ideolojilerine göre birbirlerinden kopuşunu da işliyor. Infinity War‘da ayrık haldeki kahramanları izliyoruz. Yönetmenler Joe ve Anthony Russo’nun kahramanlarının Thanos’a yenilmesinin sebebinin de bu olduğunu belirttiğini de hatırlatalım.

Captain America: Civil War‘daki ikonik sahnelerden biri de hepimizin bildiği üzere Captain America ve Tony Stark takımlarının havalimanında karşı karşıya gelme anıydı. Kahramanların çoğu bu savaştan yara almadan çıkabilmişti. Felç kalan Rhodey ise Tony tarafından geliştirilen özel bacaklar sayesinde yeniden yürüyebilmiş, hatta Thanos’a karşı olan savaşa bile katılabilmişti.

- Reklam -

avengers infinity war

Konsept sanatçısı Phil SaundersInfinity War için tasarlanmış fakat gerçeğe dökülmemiş bir sahne tasarımı paylaştı. Filmde Proxima Midnight ve Corvus Glaive’i, zihin taşını almak için Vision’a saldırdığını hatırlayalım. Çok geçmeden destek geliyor ve Sam Wilson ile Natasha Romanoff da dövüşe dahil oluyor. Fakat Phil Saunders’a göre savaşta Rhodey ve Bruce Banner’ın olması da planlanmış. Sanatçı açıklamasında Rhodey’in felç kalmanın acısını hâlâ çektiğini fakat o savaşa War Machine’i kontrol ederek dahil olmasının düşünüldüğünü belirtiyor. Ona göre bu sahne çekilseydi, Rhodey’in hikâyesi daha da derinden işlenmiş olacaktı.

Doctor Strange, Iron Man Zırhı Giyecekti

https://www.instagram.com/p/B8uBjEWjCsK/?utm_source=ig_embed

Civil War ve Infinity War filmlerinde Tony Stark’la olan kısa bir konuşma dışında Rhodey’in yaralarıyla nasıl başa çıktığı hakkında bir şey duyamamıştık. Rhodey’in hastalığı aşıp toparlandığını görmek gerçekten de karaktere derinlik katabilirdi. Filmin fikir aşamasında Rhodey’in Infinity War‘da daha büyük bir rolünün olmasının planlandığını fakat sonra bu fikirden vazgeçildiği de belirtiliyor.

- Reklam -

Doctor Strange 2 Mordo

Avengers: Infinity War gibi büyük bir filmde birçok fikrin düşünülüp uygulanmaması muhtemel bir durum. Zaman geçtikçe filme dahil edilmemiş birçok detay ortaya çıkıyor. Bu detaylardan birinin de Doctor Strange’in Iron Man zırhını giymesi olduğu söylenmişti.

İzleyiciye ulaşmayan detaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdiye kadar paylaşılan fikirler, hikayeyi daha da derinleştirir miydi yoksa filmin izlediğimiz halinden memnun musunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşın.


* WandaVision Setinde Yer Alan İlginç Captain America Kalkanı Detayı

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    En çok buna şaşırırdım sanırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Haftanın Kitabı #130 – Nevada

Haftanın Kitabı #130 | Nevada – Claire Vaye Watkins

Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba

Demon Slayer 2019’un En Tatmin Edici Animesi Oldu