in

Cem Yılmaz Yeni Filmini Duyurdu: “Ayzek” Karakteri Geri Dönüyor

Ayzek kendi filmine kavuşuyor. Cem Yılmaz, daha önce Karakomik Filmler’de yer alan karakter için yeni bir senaryo yazdığını açıkladı.

ayzek cem yilmaz yeni film
- Reklam -
- Reklam -

Ayzek filmi yolda. Cem Yılmaz, Karakomik Filmler – 2 Arada adlı yapımda yer alan karaktere yeni bir proje kaleme alacak.

Son olarak Netflix imzasıyla Erşan Kuneri dizisini yazan ve yöneten Cem Yılmaz, sıradaki projesini duyurdu. Ünlü sanatçı, Karakomik Filmler – 2 Arada adlı filminde yer alan Ayzek karakteri için solo bir çalışma hazırlayacak.

Cem Yılmaz, eski yapımlarındaki karakterleri sonraki projelerde de yer vererek kendine has bir kurgu evreni inşa etmeye devam ediyor. İlk olarak 2004’te G.O.R.A. filminde yer alan Erşan Kuneri karakteri, daha sonra 2018’de Arif V 216 filminde izleyici karşısına çıkmıştı. Ardından 8 bölümlük Netflix dizisinin merkezine oturan Kuneri; uzun bir yolculuğu gerisinde bırakmıştı.

- Reklam -

Yılmaz şimdi de Karakomik Filmler – 2 Arada filmindeki feribot çalışanı karakteri Ayzek’e özel bir film yazacağını açıkladı.

Cem Yılmaz, Ayzek Filmi ile Geliyor

Ünlü sanatçı Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, hayranlarına yeni projesi hakkına bilgi verdi. Joker’ın devam filmine de gönderme yapan Yılmaz, şunları kaydetti:

“Ayzek in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten 3 ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu? Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz. Do not Disturb. Joker dönerse Ayzek de döner bu kadar basit.”

Cem Yılmaz, Karakomik Filmler – 2 Arada filminde hem yazar hem yönetmen olarak görev almış hem de Ayzek karakterine hayat vermişti.

ayzek cem yilmaz yeni film karakomik

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz’a Cemre Ebuzziya, Ozan Güven, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Cem Davran ve Umut Kurt eşlik etmişti.

2 Arada filmi, 6 yıldır İstanbul’da bir arabalı vapur personeli olarak çalışan Metin Arıcı (Ayzek) adlı karakterin, kendisini tuhaf bir maceranın ortasında bulmasını konu almıştı.

Ayzek filminin sinemalarda mı oynayacağı yoksa Yılmaz’ın son yapımı Erşan Kuneri‘de olduğu gibi Netflix‘te mi çıkacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Henüz senaryo aşamasında olan filmin çıkış tarihi ve oyuncu kadrosu hakkında da bir bilgilendirme yapılmış değil.

Cem Yılmaz’ın yeni projesini siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Instagram

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Büyük konuşmayım ama bir daha senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı bir film/dizi izleyeceğimi sanmıyorum.

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Feanor yakma gemileri.

  3. Avatar for Jaehaerys Jaehaerys dedi ki:

    Keşke gönderilere tepki verme özelliği forumdan kalkmasaydı da şu gönderiye kahkaha atan emoji koyabilseydim. Neyse bununla idare edeceğiz:
    :rofl:

  4. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Erşan Kuneri ilk 3 bölümünü izledim. 3. bölüm fena değildi gerçi ama o kadar eğreti o kadar dandik duruyorlar ki… Tamam göndermeler falan anladık da geri kalan ne varsa vasat altı. Muhtemelen denk gelmediğim müddetçe ben de Cem Yılmaz işi izlemem. Senelerdir suyu çıkmış Recep İvedik kendi içerisinde daha oturaklı bir iş. Cem Yılmaz nasıl bu kadar boktan bir iş yaptı anlamadım.

  5. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Eseri izlemeden ne izleyeceğimi biliyorum. Bu izleyeceğim şey de artık bana keyif vermiyor. Recep İvedik filminde de ne izleyeceğinizi önceden biliyorsunuz, Cem Yılmaz filmlerinde de. Bunların hiç biri film değil aslında komik olduklarını düşündükleri sahnelerin/durumların bir araya gelmesiyle oluşturdukları skeçler.

    Bunun sebebi de senaryoyu Cem Yılmaz’ın yazması. Bence vasat altı, kalitesiz senaryo yazıyor, daha doğrusu kendi koşuna giden şeyleri yazıyor ve bu kötü senaryo oluyor. Kendisi karikatür geçmişinden geldiği için karikatür gibi dizi/filmler ortaya çıkıyor yani skeçler. Senarist/Yönetmen/Başrol hepsi Cem Yılmaz.

    Artık olay bir kişinin ego tatminine döndü. “Ben bunları seviyorum, sevdiğim şeyi yapacağım. Beğenmeyen izlemesin.” Bunu söylüyor açıkça. Kendi yazıp kendi oynuyor eleştirilerine “artık müziklerini de ben yapacağım” cevabını verdi.

    Gora/Arog/Yahşi Batı gibi uç bir örnek çıkmadığı sürece izlemeyi düşünmüyorum çünkü izlediğim şeyden hiç keyif almıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Sanal Kent - Seran Demiral

Seran Demiral’dan Yeni Bilimkurgu Romanı: “Sanal Kent”

warrior nun 2 sezon fragman netflix

Netflix’in Doğaüstü Temalı “Warrior Nun” Dizisinde 2. Sezon Fragmanı Çıktı