in ,

Azizler Fragmanı: Engin Günaydın ve Haluk Bilginer’li Netflix Filmi Yolda

Azizler fragmanı yayınlandı. Berkun Oya’nın yazdığı, Taylan Biraderler’in yönettiği Engin Günaydın ve Haluk Bilginer’li Netflix filmi yolda.

Azizler Fragmanı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye’nin yeni orijinal filmi Azizler için tanıtım fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosundaki Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya ve İrem Sak gibi isimlerle dikkat çeken yapımın senaryosu Bir Başkadır’ın yaratıcısı Berkun Oya’nın elinden çıkıyor. Yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler var.

Senaryosunu Doğu Yücel’in yazdığı Okul ve Küçük Kıyamet filmlerinin yönetmenleri Durul Taylan ve Yağmur Taylan ikilisi; şimdi Netflix Türkiye için kamera başına geçti. Yerli korku sineması adına dikkat çeken işlere imza atan ikili, 2009’daki Vavien’den sonra ilk defa bir film için yönetmen koltuğuna oturdu.

Taylan Biraderler’i 2009’dan sonra sıklıkla televizyon yapımları ile görmeye başlamıştık. Kardeşler, Muhteşem Yüzyıl, Gecenin Kraliçesi ve Vatanım Sensin gibi dizilerle adlarını duyurmaya devam etti.

- Reklam -

azizler taylan biraderler netflix türkiye

Azizler filmi, bu yıl vizyona girmesi planlanan birçok yapım gibi Koronavirüs pandemisi nedeniyle sıkıntılar yaşadı. Nihayetinde film sinema salonlarını es geçerek Netflix’te gösterim yapmaya karar verdi.

Azizler hem yaratıcı kadrosu hem de oyuncuları ile dikkat çekmeyi başarıyor. Filmden yayınlanan ilk fragman da beklentileri yükseltecek cinste.

Azizler Fragmanı | İZLE

YouTube video

Netflix Türkiye’nin duyurduğu yeni projeler arasında yer alan Azizler, oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak, İlker Aksum, Gülçin Santırcıoğlu, Hülya Duyar, Göktuğ Yıldırım ve Helin Kandemir gibi isimleri beraberinde getiriyor.

- Reklam -

Filmin senaryosu ise 2020’nin en çok konuşulan dizilerinden olan Bir Başkadır’ın (ve Masum’un) yaratıcısı Berkun Oya’nın elinden çıkıyor.

Artık yavaş yavaş gençliğini geride bırakan ve hayatından hiç memnun olmayan Aziz’in macerasını konu alan filmde, yıllardır sevmediği işte çalışan ve hayallerinden giderek uzaklaşan karakterimizi takip ediyoruz. İçinde bulunduğu bunalımlı ortamdan kurtulabilmek için Aziz’in bir yalan söylemesi, ardından da bu yalanı devam ettirmesi gerekir. Ancak söylenen yalan, Aziz’in bütün hayatını değiştirecektir.

Azizler filmi 8 Ocak 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Netflix Türkiye’de son olarak Ezel Akay’ın 9 Kere Leyla filmi ekrana taşınmıştı.

Peki siz Azizler’in konusunu nasıl buldunuz? Fragman sizi de heyecanlandırdı mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Bakalım Haluk bu sefer nasıl fiyasko bir filmle karşımıza çıkacak.

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Engin Günaydın varsa izlenir. Kadro efsane bu arada.

  3. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Ben bakmayacağım ama sizin yorumlarınızı bekliyor olacağım. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Book of Boba Fett dizisi The Mandalorian 2. sezon

Mandalorian 2. Sezon Finali, Yeni Star Wars Dizisi The Book of Boba Fett’i Tanıttı

Ayarsız Dergi - Aralık 2020

Ayarsız Dergi 58. Sayısı Okurla Buluştu