in

Azizler: Taylan Biraderler’den Netflix Türkiye Filmi

Azizler filmi geliyor. Kadrosunda Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Engin Günaydın ve İrem Sak gibi oyuncuların yer aldığı Taylan Biraderler yapımı, Netflix’te yayınlanacak.

azizler taylan biraderler netflix türkiye
- Reklam -
- Reklam -

Türk sinemasının dikkat çeken yönetmenlerinden Taylan Biraderler, yeni filmleri Azizler ile Netflix Türkiye’ye geliyor. Çekimleri geçen yıl tamamlanan ve normal şartlarda sinemalara gelmesi beklenen yapım, doğrudan Netflix’te yayınlanmaya hazırlanıyor.

Netflix Türkiye, yeni yayın dönemine oldukça sıkı bir şekilde hazırlanmış ve Koronavirüs’ü de fırsata dönüştürmeyi başarmış gibi gözüküyor. Dev yayın platformu, önümüzdeki aylarda sadece kendisi için hazırladığı orijinal yapımları değil, COVID-19 nedeniyle ertelenen ve ne zaman vizyona gireceği belli olmayan büyük yapımları da bünyesine katmış gözüküyor. Bunlardan biri de, uzun süredir beyaz perdede gözükmeyen Taylan Biraderler’in yeni filmi Azizler oldu.

Durul Taylan ve Yağmur Taylan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu, Masum dizisiyle tanınan Berkun Oya tarafından kaleme alındı. Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder… Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır.

- Reklam -

azizler engin günaydın

Sonunda, en çaresiz anında, Aziz’in karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar. Ancak bunun için tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar nedeniyle Aziz’in hayatını tamamen değiştirecektir.

Taylan Biraderler Filmi Azizler Ne Zaman Çıkacak?

Filmin kadrosu ise adeta bir yıldız geçidi gibi. Haluk Bilginer, Engin Günaydın, Binnur Kaya, İrem Sak, Öner Erkan, Helin Kandemir , Fatih Artman, İlker Aksum, Gülçin Santırcıoğlu, Göktuğ Yıldırım ve Hülya Duyar gibi isimler yer alıyor. Çekimleri geçen yıl tamamlanan ve uzun süredir gelmesi beklenen Azizler, 8 Ocak 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

- Reklam -

azizler netflix türkiye

Durul Taylan ve Yağmur Taylan’ı beyaz perdede son olarak 2009 yılında çıkan Vavien ile görmüştük. Son yıllarda daha çok televizyon işleriyle hayranlarının karşısına çıkan ikilinin yeni filminin nasıl olacağı ise merakla bekleniyor.

Azizler’in konusunu nasıl buldunuz? Sinemaları beklemek yerine Netflix’te yayınlanacak olmasını nasıl karşıladınız? Yeni filmin konusu ile ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Daha: Hakan Günday Uyarlaması Film Netflix’te

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İroni - Vladimir Jankelevitch

İroni: Vladimir Jankelevitch ile Felsefe ve Edebiyat Bağlamında İroninin Derinlerine Yolculuk

9 kere leyla ezel akay

9 Kere Leyla: Ezel Akay’ın Haluk Bilginer’li Filmi Doğrudan Netflix’e Gelecek