in

Yeni John Wick Filmi “Ballerina”, Baba Yaga’nın Köken Hikâyesine Işık Tutacak

Baba Yaga hakkında detaylar, yeni John Wick spin-off filmi “Ballerina” ile ortaya çıkacak. Ünlü aksiyon serisi, yeni yapımlar ile evrenini genişletiyor.

Baba Yaga Hikâyesi Ballerina Filmi ile Aydınlatılacak John Wick
- Reklam -
- Reklam -

Baba Yaga’nın kökeni Ballerina filmi ile aydınlatılacak. John Wick: Chapter 4 vizyona girmişken, spin-off filmi ile ilgili yeni ayrıntılar paylaşıldı.

Çalışmaları yıllardır devam eden Ballerina yeni bir karakterin etrafında şekillenirken, yeraltı suç dünyasının eylemlerine de yeni bir ışık tutacak. Ana de Armas tarafından canlandırılan Rooney adlı bu yeni karakter de tıpkı Wick gibi intikama susamış biri ve ailesi öldürüldükten sonra bunu tatmin etmek için her yolu denemeye hazır.

Shay Hatten’ın senaryosunu kaleme aldığı spin-off macerası, John Wick: Chapter 3 ile Chapter 4 arasında geçiyor. Geçenlerde Screen Rant’a konuşan Hatten, spin-off’un üçüncü filmdeki olaylar neticesinde nasıl ortaya çıktığını açıklıyor. Ayrıca filmin farklı bir karaktere odaklandığından, farklı bir bakış açısının Wick’in köken hikâyesini ortaya çıkarmaya yardımcı olacağını da imâ ediyor:

- Reklam -

“Ballerina benim için genel olarak tamamen büyüleyici bir yolculuk oldu. Çünkü altı yıl önce John Wick filmleriyle ilgisi olmayan bir senaryo olarak yolculuğa başladı. Sonra bir şekilde evrene dahil edildi ve Chad bize bale tiyatrosunu göstererek hikâyeyi iyi bir şekilde hazırlamamıza izin verdi. Bu sayede hikâye çok iyi şekillendi. Ancak harika olan şey bu senaryonun John Wick evrenine bağlı olmamasıydı; farklı bir dünyada geçiyordu.”

Baba Yaga Hikâyesi Ballerina Filmi ile Aydınlatılacak John Wick

Baba Yaga Hikâyesi Ballerina Filmi ile Farklı Bir Gözden Anlatılacak

Yazar, Wick ve Rooney’nin ortak köklerinin Baba Yaga’yı daha iyi anlama şansı sunduğunu ortaya koyarak şöyle devam ediyor:

“Orijinal senaryo İsviçre Alpleri’nde geçiyordu. Bu durum John Wick filmlerinin dokunmadığı bir bölgede olması nedeniyle Ballerina senaryosunun özgün hikâyesine sadık kalabileceğimiz anlamına geliyordu. Böylece John Wick’in hikâyesine müdahale etmeden, aynı bale akademisine giden bir karaktere odaklanabildik. Ballerina’da, John’un kökenlerinde yaşadığı deneyimlerden bazı ipuçlarını göreceksiniz, ancak farklı bir karakterin gözünden. Yani Wick’in bazı cevaplarını yeni bir karakterin gözünden çözüyor olacağız.”

- Reklam -

Henüz çıkış tarihi duyurulmayan yapımın 2024 yılı içerisinde sinema salonlarındaki yerini alması bekleniyor.

Baba Yaga Hikâyesi Ballerina Filmi ile Aydınlatılacak John Wick

Baba Yaga’nın köken hikâyesine ışık tutacak Ballerina filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay Cinayet - Çizgi Roman - Polisiye

Yapay Zekâ ile Hazırlanan Polisiye Çizgi Roman “Yapay Cinayet” Yayımlandı

Eddie Redmayne, The Day of the Jackal Kadrosunda

Oscarlı Aktör Eddie Redmayne, “The Day of the Jackal” Uyarlamasında Kiralık Katil Rolünde Olacak