in ,

Damien Chazelle’in “Babylon” Filminden “Yaramaz” ve “Kibar” Temalı İki Yeni Fragman

Babylon filminden iki yeni fragman paylaşıldı. “Yaramaz” ve “Kibar” temasıyla yayınlanan görüntüler Damien Chazelle’in Hollywood destanına yeni bakışlar sunuyor.

Babylon Filminden İki Yeni Fragman Paylaşıldı
- Reklam -
- Reklam -

Babylon filmi vizyona girmeden önce iki yeni fragman daha yayınlandı. “Yaramaz” ve “Kibar” başlıkları ile gelen görüntüler, Damien Chazelle’in beklenen filminden farklı temaları gözler önüne seriyor.

Paramount Pictures, Damien Chazelle’in merakla beklenen komedi/dram filmi Babylon’u için bir değil iki fragman yayınladı. “Yaramaz” ve “Kibar” olarak etiketlenen fragmanlar, filmin farklı yönlerine odaklanıyor. Ancak her ikisi de filmin Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Katherine Waterston, Diego Calva, Max Minghella ve Jean Smart gibi yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna odaklanıyor.

Filmin hikâyesi, sinema endüstrisinin en çalkantılı dönemlerinden birinin etrafında dönüyor: Sessiz filmlerden sesli filmlere ve ardından siyah beyazdan renkli görüntüye geçiş ve bu süreçte kazanılan veya bozulan kariyerler.

- Reklam -

Babylon Filminden İki Yeni Fragman Paylaşıldı

“Kibar” temalı fragman, renksiz ve film müziği olmadan başlayarak tüm bunları mükemmel bir şekilde gösteriyor ve bu unsurlar görüntüler ilerledikçe tanıtılıyor. Fakat “yaramaz” temalı versiyonda, Maguire’ın karakteri James’in pek iyi görünmediği rahatsız edici bir sahneden başlayarak hikâyeye farklı bir yaklaşım katıyor.

Bu versiyon utangaç değil: Büyük harflerle Babylon’un “yılın en iyi filmi” olduğunu belirtiyor ve ardından biraz çıplaklık, şiddet ve müstehcen mizah göstermeye devam ediyor. Yayınlanan her iki fragmana da hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Babylon – “Yaramaz” Temalı Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Babylon – “Kibar” Temalı Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Babylon, tam da ödül sezonunda iyi kazanç elde edecek bir filmin tüm özelliklerine sahip: Hikâye, coşkulu bir oyuncu kadrosu ve prodüksiyon kalitesi. Filmin yönetmeni Damien Chazelle aynı zamanda seçmenler arasında da favori: Önceki çalışmaları First Man, La La Land ve Whiplash, geçmiş ödül sezonlarında çeşitli kategorilerde aday gösterildi. Çıkış tarihi de tesadüfen seçilmedi: 2023 ödüllerinde yarışmaya uygun hale getiren çıkış aralığı onu oy verecek isimlerin hafızasında taze tutuyor.

Film, 23 Aralık 2022 tarihinde çıkış yapacak. Ancak ülkemiz izleyicileri filmi sinemada izlemek için 20 Ocak 2023 tarihini beklemek zorunda kalacaklar.

Yeni film için yayınlanan yeni fragmanları sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Müzik & Çocuk - Joan Koenig

Müziğin Çocuk Zihnindeki Etkilerini Ele Alış Şekliyle İlklere İmza Atan “Müzik & Çocuk” Kitabı Türkçede

Çizgi Roman Endüstrisi Yapay Zekâ Eserlerine Karşı Birleşti

Çizgi Roman Sektörü Yapay Zekâ Destekli Çizim Kullanımına Karşı Kampanya Başlattı: “Gerçek Sanat Bu Değil!”