in

Back to the Future 4 Sesleri Yükseliyor

Back to the Future serisinin çılgın doktoru Emmett Brown’dan açıklamalar var. Usta aktör Christopher Lloyd nasıl bir devam filmi istediğini anlattı.

Back to the Future 4
- Reklam -
- Reklam -

Back to the Future üçlemesi birçoğumuzun gönlünde ayrı bir yere sahip. Özellikle 1985 tarihli ilk filmin sinema tarihindeki yeri de oldukça ayrı. Serinin son halkasının üzerinden tam 29 yıl geçti. Şimdiyse Back to the Future 4 ihtimali için güzel bir ses yükseliyor.

Back to the Future serisinde Doctor Emmett Brown’ı canlandıran efsane oyuncu Christopher Lloyd yeni açıklamalarda bulundu. Usta aktör Back to the Future 4’un iklim değişikliği problemine odaklanan bir film olması hâlinde, yeni filme çoktan hazır olduğunu dile getirdi.

Robert Zemeckis yönetmenliğinde zamanda yolculuk temalı filmlerin en özeli olmaya başarmış Geleceğe Dönüş için bir devam filmi ihtimaline çoğu hayran burun kıvırabilir. Hele hele bir yeniden çevrim kararı muhtemel eleştirileri de beraberinde getirecektir.

- Reklam -

Ancak Christopher Lloyd gibi bir isimden böyle bir açıklamanın gelmesi, işleri her anlamda değiştirebilir. Lloyd’un zaten eskiden beri bir devam filmi düşüncesi vardı. Ancak şartlar bir türlü olgunlaşmamıştı.

Aktörün Comic Book‘a verdiği son söyleşi ise işin boyutunu değiştiriyor.

“Bence iklim değişikliği gibi herkes için önem arz eden, evrensel bir konuya dair mesaj iletilmesi şart. Şu anda olanları filme eklemenin bir yolunu bulmalı ve ilk üç filmin duygusunu sürdürmeyi başarmalıyız. Bu zorlu bir şey. Çünkü kimse başka bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemez. Bilmiyorum. Yeni bir film beni mutlu eder ama bekleyip göreceğiz.”

Christopher Lloyd

- Reklam -

Christopher Lloyd bu şekilde konuşuyor olsa da henüz daha resmi bir ağızdan güncel bir açıklama gelmiş değil. Serinin yönetmeni Robert Zemeckis ve yazarlarından Bob Gale’in, yapılan son açıklamalara bakış açısı nasıl, bilmiyoruz.

Bildiğimiz bir şey varsa o da yeniden çevrim ve geçmişte tutmuş filmlerin devamı için yapılan yapımların şu sıralar hayli revaçta olduğu. Öyle ya da böyle Geleceğe Dönüş serisinin bu modaya uyup uymayacağını hep birlikte göreceğiz.

Siz Christopher Lloyd’un açıklamaları hakkında ne düşündünüz? Dördüncü film gerekli mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Başka seriler için olabilir niye olmasın diye düşünürüm ama bu filmin devamını çekmek isteyenler için ağır konuşurum.

  2. Avatar for Kont_Olaf Kont_Olaf dedi ki:

    Ancak ve ancak yine Robert Zemeckis ve Bob Gale yazıp yönetecekse olur o iş. “Geleceğe Dönüş 4, bilmemne filminin yönetmenine emanet” gibi haberler çıkarsa, o da filme Jumanji gibi seriden kopuk kendi bakışını getirirse, twistli, şakalı, kendi dünyası dışında bir dünyaya komikli göndermeler yapan ucuz basit bi film ortaya çıkarsa -ki olursa kesin öyle olur, hiçbir halta benzemez.

  3. Avatar for mit mit dedi ki:

    Hiç gerek yok. Üçleme Marty ve Doktor’un hikayesini mutlu bir sona bağlayıp macerayı güzelce noktaladı zaten. 2015’teki geleceği ve McFly ailesini de gördük. 2019’a nasıl bağlayacaklar? Bazı şeyler tadında bırakılmalı.

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Paralel evren gibi bir konuya değinilebilir. Doktor mutlaka olmalı zaten de, Mcfly’dan şüphelerim var görünmeyebilir. Çok sevdiğim efsane bir seriydi. Gelirse izlerim olumlu veya olumsuz eleştiri yapmam. Ama; Jumanji gibi saçma bir hal alacaksa hiç çekilmesin bence.

  5. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Bu Hollywood artık çok oldu. İllaha devam filmi çekeceksiniz; Badi’yi çekin, efendime söyleyeyim Dünyayı Kurtaran Adamı, Çöpçüler Kralı’nı çekin. Yemedi, değil mi? Zor çekersiniz zor…

    image

    Ayrıca sayın Hollywood, nerede bizim Thundercats filmimiz? Nerede Clementine? Nerede Yakari? Nerede Tusubasa? Nerede Saber Rider? Nerede ha nerede?

    image

    Yeter gidiyorum ben, çok sinirlendim…@1!532231@12344

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Joker

Joker Filmi Hiçbir Çizgi Romana Bağlı Kalmayacak

Marilyn Manson

Marilyn Manson, Stephen King İmzalı “The Stand”in Dizi Uyarlamasına Katıldı