in

Bad Boys 4 Geliyor: Senaryo Çalışmaları Başladı

Bad Boys 4 için hazırlıklar başladı. Yapımcı Jerry Bruckheimer, üçüncü filmin başarısının ardından yeni senaryonun yazımına başladıklarını açıkladı.

Bad Boys 4
- Reklam -

Yapımcı Jerry Bruckheimer, Bad Boys 4 filminin senaryosunun yazıldığını duyurdu. İlk iki filmden sonra aradan geçen 17 yıllık bir süreç sonunda Çılgın İkili 3, bu yılın başında vizyona girmişti.

Genellikle aradan geçen bunca süre boyunca devam filmlerinin performansları pek de iyi olmaz. Ancak Bad Boys serisinin yıldız isimleri Will Smith ve Martin Lawrence ile birlikte bir kez daha beyaz perdeye gelen film, hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından övgü dolu sözler aldı. Aynı zamanda 90 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen yapım, gişede 419 milyon dolarlık bir kazanç elde etti. Bu rakam Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında kapatılan sinemalar adına 2020’nin en iyi gişe hasılatına sahip filmi olduğu anlamına da geliyor.

Çılgın İkili

- Reklam -

COVID-19 salgını öncesinde Bad Boys 4’un geleceği açıklamaları Bad Boys for Life’ın sinemalarda iyi bir gişe hasılatı elde etmesiyle dillendirilmeye başlanmıştı. Aslında Sony firması, dağıtımını da üstlendiği serinin dördüncü macerası için Temmuz 2019’da bir devam kararı vermişti. Fakat sonra üçüncü filmin nasıl bir başarıya sahip olacağını görmek için bu fikrinden vazgeçti ve projeyi rafa kaldırdı. Bad Boys for Life jenerik sonrası sahnesinde dördüncü filmin geleceğini zaten belli ediyordu. Nihayetinde yapımın gişede de başarılı olması sonucunda devam filmi kesinleşti.

Bad Boys 4 Hakkında Bilinenler

Collider ile yapımcısı olduğu yeni Starz dizisi Hightown hakkında konuşan Bruckheimer, dördüncü film için bir taslak üzerinde çalıştıklarını söyledi. Yapımcı, röportaj sırasında senaryoda kiminle birlikte çalıştıklarını belirtmedi. Ancak daha önce Bad Boys for Life senaryo yazarı Chris Bremner’in görevi üstlendiği bildirilmişti.

Bad Boys 4 film

- Reklam -

Şu an için herhangi bir bilgi verilmese de yeni maceranın, üçüncü film kadrosunu büyük oranda koruyacağı tahmin ediliyor. Pandemi nedeniyle, stüdyolar yayın takvimine yeni filmler eklemekte tereddüt halindeler. Ancak Sony, önümüzdeki birkaç yıl içinde Çılgın İkili 4 filmini vizyona sokmak için çalışmalara hızlıca başlama kararı aldı. Çıkış tarihi yine senaryo gibi belirsiz olsa da, normalde 2022 uygun olabilirdi. Fakat bilindiği üzere yaşanan sağlık kriziyle birlikte 2021’de çıkması planlanan birçok yapım sonraki yıla ertelendi. Bu da 2022 takvimini hızla doldurdu. Böyle bir durumda 2023 daha uygun bir çıkış yılı olarak gözüküyor.

Serinin devam edecek olmasını sizler nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Bright 2 Filmi Louis Leterrier’a Emanet Edilebilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tidal shock inceleme

Tidal Shock İncelemesi: Sualtı Çok Güzel Gelsene, Kapışırız!

The Mandalorian 2. sezon finali boba fett

The Mandalorian 2. Sezonu Boba Fett Karakterini İçerecek