in

Will Smith ve Martin Lawrence’tan “Bad Boys 4” Duyurusu: Çılgın İkili Geri Dönüyor

Bad Boys 4 filmi için hazırlıklar başladı. Will Smith ve Martin Lawrence, yeni bir video ile Çılgın İkili için çalışmaların başladığını duyurdu.

Bad Boys 4 Filmi Hazırlıkları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Bad Boys 4 filmi, başrol oyuncuları Will Smith ve Martin Lawrence tarafından resmen onaylandı

Will Smith ve Martin Lawrence, Miami’de görev alan iki ortak narkotik detektifi Mike Lowrey ve Marcus Burnett rollerini yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. 1995’e çıkan ilk film, kasabalarında dolaşan çeşitli yüksek riskli uyuşturucu ağlarını çökertmeye çalışan ancak birlikte pek de iyi bir ortaklık kuramayan çifti konu ediniyor.

Jerry Bruckheimer’ın yapımcılığını üstlendiği Bad Boys serisi, üç filmde de hayranların favorisi oldu; uzun zamandır beklenen ve 2020’de çıkan üçüncü film Bad Boys For Life, seri için şimdiye kadarki en iyi eleştirileri aldı ve 90 milyon dolarlık üretim bütçesine karşılık 426 milyon doları aşan bir getiriyle serinin en yüksek gişe hasılatını elde etti.

- Reklam -

Bad Boys 4 film

Bu başarı sonrası Mayıs 2020’de bizzat yapımcı Bruckheimer, gelen sonuçlardan memnun olduklarını ve bir sonraki film olan Bad Boys 4 için hazırlıklara başladıklarını açıkladı. Ancak o günden bu yana filmle ilgili resmi ve önemli bir güncelleme paylaşılmadı. Nihayet Will Smith ve Martin Lawrence, iki yıl boyunca yeniden bir araya gelecekleri konusunda kısa kısa ipuçları verdikten sonra Bad Boys 4 filminin resmi olarak çıkacağını duyurmak adına Instagram hesaplarında bir paylaşım yaptılar.

YouTube video

Bad Boys 4 Filmi Ne Zaman Çıkacak Sorusu Henüz Yanıt Bulmadı

İkili, Smith’in Lawrence’ın evine heyecanla seyahat ettiği bir videoyla devam filmini duyurdu ve Bad Boys 2 tarafından popüler hale getirilen Murphy Lee’nin “Shake Ya Tailfeather” parçasını çalarak duyurunun geleceğini ima etti. Dördüncü film için bir isim bulmak için çabalamanın mizahi etkileşimi, tesadüfen üçüncü film olan Bad Boys For Life ile mükemmel başlığı kullandıklarını fark ettiler.

Üçüncüsünün başarılı gişe açılışından bu yana filmle ilgili geliştirmeler devam ediyor olsa da, Will Smith’in Oscar tokatından sonra şüpheye düşmüş ve hatta bu nedenle projenin askıya alındığı söylenmişti. Sony başkanı Tom Rothman daha sonra bu raporları çürüterek, geliştirmenin hâlâ devam ettiğini garanti etti. Geçmişte Smith ile olan ilişkisini anlattı ve Chris Rock’a tokat attığı için özrünü ve pişmanlığını gerçekten hissettiğini aktardı. Lawrence ayrıca Çılgın İkili 4’ün bundan kısa bir süre sonra ilerleyeceğine olan güvenini dile getirdi ve kendisinin ve Smith’in seri için içlerinde en az bir filmi daha olduğunu hissetti.

- Reklam -

Bad Boys 4 Filmi Hazırlıkları Başladı

Yönetmen ikilisi Adil El Arbi ve Bilall Falla ile üçüncü film senaristi Chris Bremner, devam macerası için geri dönen isimler arasında yer alıyorlar. Ancak şu an için filmin çekim ya da vizyon tarihi konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Bad Boys 4 duyurusu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Smith’in tokat olayından sonra üçüncü film kadar başarılı olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Power Fragmanı - Prime Video

Prime Video’nun Feminist Distopyası “The Power”dan Fragman Yayınlandı

House of the Dragon 2. Sezon Çekim Tarihleri Belli Oldu

House of the Dragon’ın 2. Sezon Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağı Açıklandı