in

Ball and Chain: Dwayne Johnson ve Emily Blunt’tan Süper Kahraman Filmi

Ball and Chain, Netflix filmi olma yolunda. Aynı isimli çizgi romandan uyarlanacak yapım süper güçleri olan evli bir çifti anlatacak.

Dwayne Johnson ve Emily Blunt Ball and Chain 1
- Reklam -
- Reklam -

Ball and Chain, Netflix filmi olma yolunda. Scott Lobdell’in çizgi romanlarından uyarlanacak film; ilişkilerinde kötü zamanlardan geçen ama süper güçleri de ancak birlikte çalıştıkları zaman işe yarayan bir karı-kocanın hikâyesini anlatacak.

Filmin senaryosunu Emily V. Gordon yazıyor. Yapımın başrollerinde yer alacak isimler ise Dwayne Johson ve Emily Blunt. Her iki oyuncu da başrollerini paylaştıkları filmin yapımcı koltuğuna da oturacaklar. İkili Danny ve Hiram Garcia’yla birlikte yönettikleri yapım şirketi Seven Bucks ile filmin yapımcılık görevini Kevin Misher’le paylaşıyorlar. Senarist Scott Lobdell de Andy Berman’la birlikte uygulayıcı yapımcılığını üstlenmiş durumda.

Filmin haklarının Netflix’e geçmesinden sonra  konuşan Dwayne Johnson’ın yorumları şöyleydi:
“Seven Bucks’taki birincil hedefimiz hikâyelerimizi anlatmak için en iyi platformları bulmak. Küresel çapta insanları hem eğlendiren hem de etkileyen bir platform olarak Netflix bu epik süper kahraman/romantik komedi filmini yayınlamak için mükemmel iş ortağı. Ayrıca Netflix ekibiyle tekrar çalışmak için de çok heyecanlıyız. Sevgili arkadaşım Emily Blunt’la sadece kamera önünde birlikte çalışacak olmaktan değil ayrıca Emily Gordon’un senaryosunu hayata getirirken beraber yapımcılık yapacak olmak da ayrıca heyecanlandırıyor.”
Dwayne Johnson ve Emily Blunt Ball and Chain

- Reklam -

Johnson ve Blunt ikilisi daha önce Disney yapımı Jungle Cruise filminde birlikte rol almışlardı. Filmin gelecek sene yayınlanması planlanıyor.

Ball and Chain Ne Zaman Yayınlanacak?

Dwayne Johnson ayrıca yine bir Netflix yapımı olan “Red Notice” filminde Gal Gadot ve Ryan Reynolds’la birlikte boy gösterecek.

Emily Blunt da eşi John Krasinski tarafından yönetilen A Quiet Place Part II filminde karşımıza çıkacak. Filmin planlanan yayın tarihi 18 Mart olsa da Koronavirüs salgını yüzünden sinema salonlarının kapanması sonucunda 4 Eylül 2020 tarihine çekildi.

Ball and Chain’in senaristi Emily V. Gordon 2017’de  Kumail Nanjiani’yle birlikte yazdığı The Big Sick filminin senaryosu için bir Oscar adaylığı almıştı. En son Apple Plus yapımı Little America dizisinde çalıştı.

- Reklam -

Dwayne Johnson ve Emily Blunt Ball and Chain

Ball and Chain’in yönetmen ve geri kalan oyuncu kadrosuyla ilgili henüz bilgimiz yok. Yapımla ilgili henüz bir yayın tarihi de paylaşılmadı.

Ball and Chain için heyecanlı mısınız? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Karayip Korsanları Benzeri Film Arayanlara: İzlenmesi Gereken 10 Macera Yapımı

Kaynak: variety

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Fragmanı çok hoşuma gitti, merakla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Mad Max Filmi Charlize Theron Furiosa

Yeni Mad Max Filmi Charlize Theron’u Geri Getirmiyor

black panther 2

Black Panther 2 Çekim Tarihleri Belli Oldu