in

Barack Obama, 2019’daki Favori Film ve Dizilerini Açıkladı

Barack Obama, 2019’da izlediği film ve dizilere dair bir liste hazırladı. The Irishman, Parasite ve Watchmen, eski ABD başkanının favorilerinden bazıları.

Barrack Obama Favori Film Dizi
- Reklam -
- Reklam -

44. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, iyi bir okur olduğu kadar gerçek bir sinema sevdalısı da. Obama’nın daha önce Çinli bilimkurgu yazarı Cixin Liu’nun Hugo ödüllü Üç Cisim Problemi adlı bilimkurgu eseri hakkındaki yorumlarını biliyorduk. Obama, bu yıl favori kitaplarından ve müziklerinden sonra bir de favori filmlerini içeren bir liste paylaştı.

Devlet başkanlarının filmler, kitaplar, şarkılar hakkındaki görüşlerini takip etmek çoğu zaman da pek de mümkün olmuyor. Obama ise bu açıdan benzerleriyle ayrılan bir isim.

Favorilerini Twitter üzerinden paylaşmaktan çekinmeyen Barack Obama, aynı zamanda sahibi olduğu Higher Ground adlı yapım şirketinden de bir işi (American Factory) listesine almayı ihmal etmedi.

- Reklam -

Listesinde Little Women, Marriage Story, Parasite, The Souvenir ve The Irishman gibi çok konuşulan filmlere de yer veren Obama; dizi konusunda ise HBO’nun çizgi roman uyarlaması Watchmen’ini öne çıkartıyor.

Parasite 2019

İşte eski ABD başkanının merak edilen film ve dizi listesi:

Barack Obama’nın 2019 Favori Filmleri

American Factory
Amazing Grace
Apollo 11
Ash is Purest White
Atlantics
Birds of Passage
Booksmart
Diane
The Farewell
Ford v Ferrari
The Irishman
Just Mercy
The Last Black Man in San Francisco
Little Women
Marriage Story
Parasite
The Souvenir
Transit

hbo watchmen tim blake nelson

Barack Obama’nın 2019 Favori Dizileri

Fleabag 2. Sezon
Unbelievable
Watchmen

Obama, 2015 yılından beri beğenilerini listeler halinde takipçileriyle paylaşmayı sürdürüyor. Eski başkanın listelerinde hem popüler yapımlar hem de gözden kaçabilecek, görece daha az izlenmiş eserler yer alıyor. Filmlerin ağırlıkta olduğu listesinin sonuna ise, “En az filmler kadar güçlü olduğunu düşündüğüm diziler” notuyla Fleabag, Unbelievable ve Watchmen’ı eklemiş.

- Reklam -

Barack Obama’nın listesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Aralarında izlediğiniz yapımlar var mı? Eski bir politikacıyı evde oturmuş Watchmen izlerken hayal etmek nasıl bir his? Örneklerine bu topraklarda da rastlamak ister miydiniz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Netflix Açıkladı: 2019 Yılında Türkiye’de En Çok İzlenen Yapımlar

* Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybeden Star Wars Hayranı Jedi Oldu

* 2019’un En Çok Gişe Yapan Filmlerine Disney Damgası

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pwent Pwent dedi ki:

    389a68525be6c997e390737819e3dc5d

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harper Lee

Harper Lee Romanları Türkiye’de Yeni Yayıncısını Buldu

Alasdair Gray

Yazar ve Ressam Alasdair Gray Hayatını Kaybetti