in ,

Margot Robbie’nin Ünlü Oyuncak “Barbie”yi Canlandırdığı Filmden İlk Fragman Yayınlandı

Barbie fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling’in yer aldığı sinema filmi için geri sayım başladı.

Barbie Fragmanı 2023 - Margot Robbie
- Reklam -
- Reklam -

Barbie fragmanı görücüye çıktı. Dünyaca ünlü oyuncak markasının ikonik figürlerini beyaz perdeye taşıyan film, yönetmen Greta Gerwig imzasını taşıyor.

2023 yılında izleyicilerle buluşacak yapımda Barbie karakterini Margot Robbie, Ken rolünü ise Ryan Gosling canlandırıyor.

İlk defa 1959 yılında piyasaya sürülen Barbie oyuncak bebekleri, yıllar içerisinde devasa bir sektör hâline geldi. Video oyunlardan çizgi dizilere, pek çok yapıma konu olan Barbie şimdi de yeni bir live-action film ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

- Reklam -

Filmin başında ise 39 yaşındaki Greta Gerwig yer alıyor. Gerwig Little Women ve Lady Bird yapımlarıyla 3 defa Oscar’a aday gösterilmiş; pek çok izleyicide heyecan uyandırmayı başarmış bir yönetmen.

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, Stanley Kubrick’in 2001: A Space Odyssey filmine göndermeler de taşıyor.

Margot Robbie’li Barbie Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Filmin fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Avatar: The Way of Water filmi bugün izleyicilerle buluşurken yapımın öncesinde salonlardaki reklam kuşağında, Barbie filminin de tanıtımı oynatıldı.

Yapıma dair pek fazla ipucu vermeyen fragman, Margot Robbie’yi vintage tarzı bir Barbie olarak perdeye taşıyor. Siyah beyaz çizgili mayo, orijinal bebeğin 1950’li yıllardaki versiyonlarından birisi.

“Plastik bir dünyayı” perdeye taşımasıyla bir tür meydan okumaya imza atan yapım, oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Barbie Fragmanı - Margot Robbie izle

- Reklam -

Yapımda Robbie ve Gosling’e eşlik edecek isimlerden bazıları şu şekilde:

Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), America Ferrera (Superstore), Ariana Greenblatt (Borderlands), Ncuti Gatwa (Sex Education), Issa Rae (Insecure), Hari Nef (Transparent), Michael Cera (Superbad), Emma Mackey (Death on the Nile), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Alexandra Shipp (X-Men: Dark Phoenix), Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami…), Rhea Perlman (Cheers), Emerald Fennell (The Crown), Sharon Rooney (Dumbo), Scott Evans (Grace and Frankie), Ana Cruz Kayne (Little Women), Connor Swindells (Sex Education), Ritu Arya (The Umbrella Academy), Jamie Demetriou (Fleabag) ve Marisa Abela (Industry).

Filmin senaryosunda Greta Gerwig ile birlikte Marriage Story’nin yazarı Noah Baumbach da kalem oynatıyor.

Barbie Filmi İlk Bakış Görseli Margot Robbie

Hiciv Ağırlıklı Bir Yapım Olacak

Barbie markasının sahibi olan Mattel’ın CEO’su Will Ferrell, verdiği bir demeçte filmin ataerki düzeni bir tür hicivle ele alacağını kaydederken kadınlara dayatılan sosyal ve güzlelik standartlarına da bir eleştiri getireceğini öne sürmüştü.

Barbie filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alarak vizyona girecek.

Siz yapıma dair yayınlanan ilk tanıtımı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden daha sıkı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    2001 referanslı göndermeye bayıldım. Film fragmanın yarısı kadar keyifli olsa yeter.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eklem Bacakli Canli Atalari Boyutlari

470 Milyon Yıl Önce Yaşamış Bazı Böceklerin Boylarının 2 Metreyi Bulduğu ve Denizlere Hüküm Sürdüğü Anlaşıldı

Warner Bros Discovery Vergi İndirimi

Warner Bros. Discovery İptal Ettiği Yapımlar Sayesinde Yaklaşık 1 Milyar Dolar Vergi İndirimi Aldı