in

Barry Keoghan “Gladiator 2” Kadrosuna Katıldı: Filmin Baş Kötüsü Olabilir

Barry Keoghan, “Gladiator 2” filminde yer alacak. Oyuncunun yeni Ridley Scoot filminde kötü karakteri oynaması bekleniyor.

Barry Keoghan "Gladiator 2" Filminde Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Barry Keoghan, Gladiator 2 filminin oyuncu kadrosuna katıldı. The Banshees of Inisherin’deki performansıyla Oscar’a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday olan aktör Gladyatör’ün devam filminde kötü karakteri canlandıracak.

The Killing of a Sacred Deer, The Batman, Eternals ve son olarak The Banshees of Inisherin filmleri ile adını geniş kesimlere duyuran Barry Keoghan, Ridley Scott’ın Gladiator 2 filminde önemli bir rolde oynamak için görüşmelerde bulunuyor. Normal People dizisindeki başarısıyla tanınan Paul Mescal, ilk filminden bu yana geçen yirmi yılı aşkın süre sonra başrolünde oynayacağı yeni bir Gladiator filminin yapımı için hazırlanıyor.

Russell Crowe ilk filmde ihanete uğramış bir general olan Maximus’u canlandırmıştı. Maximus, gladyatör dövüşlerine zorlanmış ve ailesinin öldürülmesi için intikam aramıştı. Film beş Akademi Ödülü’ne aday gösterildi ve En İyi Film ile En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

- Reklam -

Barry Keoghan "Gladiator 2" Filminde Oynayacak

Barry Keoghan “Gladiator 2” Filminde Publius Septimius Geta’yı Oynayabilir

Şimdi de The Hollywood Reporter, çekimler yaklaşırken Barry Keoghan’ın Gladyatör 2’de yer almak için görüşmelerde olduğunu açıkladı. Anlaşma olursa Keoghan Publius Septimius Geta’yı oynayabilir. Geta gerçek bir imparator olsa da, filmin gerçek olaylara dayanmadığı söyleniyor.

Ridley Scott, Gladiator 2 için yeniden yönetmen koltuğunda oturuyor ve senaryoyu David Scarpa yazıyor. İkili daha önce All the Money in the World ve henüz yayınlanmayan Napoleon filminde de birlikte çalışmıştı. Scott’ın tarihi konulara olan ilgisi The Last Duel ve Kingdom of Heaven gibi filmlerinde görüldüğü gibi Gladiator 2’nun da benzer bir tonu alacağını gösteriyor.

- Reklam -

Paul Mescal, orijinal filmin Connie Nielsen’in canlandırdığı Lucilla karakterinin oğlu olan ve başlangıçta Spencer Treat Clark tarafından canlandırılan Lucius’un yaşlı versiyonunu oynuyor. Russell Crowe devam filminde yer almayacağını doğruladı, ancak film hikâyesine dair bazı ipuçları verdi. Gladyatör 2’nin ilk filmden 30 yıl sonra ve Lucius’un imparator olarak olduğu bir dönemde geçeceğini söyledi. Devam filminin önceki fikirleri, Lucius’un kökeninin gerçeğini araması etrafında dönerken, bu fikir hâlâ filme dahil edilebilir.

Gladyatör 2 Ne Zaman Çıkacak?

Paul Mescal ve Barry Keoghan Gladiator 2
Paul Mescal ve Barry Keoghan

Gladiator 2 filminde kötü adam rolünde yer alması muhtemel olan Keoghan, yaşlı Lucius’un güç pozisyonunda olması ve büyük bir tehditle karşı karşıya kalmasıyla ilgili ipuçları veriyor. Bu tehdit ya siyasi ya da askeri olabilir. Yeni filmin oyuncu kadrosu ve hikayesi hakkında daha fazla bilgi, çekimlerin başlamasıyla ortaya çıkacak. Devam macerasının 2024’ün sonlarında gösterime girmesi planlanıyor.

Barry Keoghan’ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Gladiator 2 filminde yer alacak olması hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Imparator degil de köle taciri, gladyator egitmeni vs tarzi bir rolde gormek isterim kendisini.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Monk Film Olarak Geri Dönüyor

Ödüllü Dizi “Monk” Orijinal Kadrosuyla Film Olarak Geri Dönüyor

Swarm Dizi Billie Eilish

Billie Eilish’in İlk Oyunculuk Deneyimine Ev Sahipliği Yapan Donald Glover İmzalı “Swarm” Dizisi Yayına Girdi