in

Yeni Batman Filmi Çekimleri Bir Kez Daha Erteleniyor mu?

DC evreninin bilindik karakterlerinden Batman’in solo filmi için bir kez daha erteleme yapıldığı iddia edildi. Anlaşılan kara şövalyemizin yeni macerası için bir süre daha beklememiz gerekecek.

batman
- Reklam -
- Reklam -

Ben Affleck’in projeden ayrılmasından sonra Planet of the Apes serisinin yönetmeni Matt Reeves ile yola devam etme kararı alan Warner Bros.’tan yeni solo Batman filmi için bir kez daha erteleme kararı çıktığı iddia edildi.

Matt Reeves’ın yöneteceği filmin çekimleri 2020’in ilk yarısına ertelenmiş durumda. Normalde 2019’un sonbahar aylarında çekimlerin çoktan başlanması bekleniyorken senaryonun hala bitmemesi bu kararın alınmasında etkili gözüküyor. Bildiğimiz üzere Reeves 2017 yılında projenin başına geldikten sonra Ben Affleck’in kaleme aldığı senaryoyu tamamen rafa kaldırarak sıfırdan bir metin hazırlamaya başlamıştı.

Variety yazarı Justin Kroll‘un Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

İşte size yeni BATMAN filmi hakkında kısa bir güncelleme: Aldığım duyumlara göre senaryo yazımı yetişmediğinden 2019’un sonbaharında başlaması düşünülen çekimler 2020’nin başlarına ertlenme ihtimali var. Bu da demek oluyor ki yeni pelerinli süvarimizin kim olacağını öğrenmek için önümüzde daha vakit var.

- Reklam -
Matt Reeves
Matt Reeves

Şu an için film hakkında neredeyse hiçbir şeyi bilmiyoruz. Başrolünü kimin oynayacağından filmin ne zaman çıkacağına kadar her şey belirsiz. Solo filmin adı şimdilik The Batman olarak geçiyor, ama önümüzdeki günler, özellikle senaryo sonrası ne olacağı belirsiz durumda.

DC Sinematik Evreni’nin beyaz perdede gördüğümüz son filmleri Aquaman ve Shazam! olmuş ve genel olarak olumlu yorumlarla karşılanmıştı. Fakat asıl karakterleri Superman ve Batman için belirsizlikler nereye varacak, bu bekleyişe değecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Siz ne dersiniz? Bu iş nereye varacak gözüküyor? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.


Warner Bros ve Donald Trump Mahkemelik Oldu

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Yoksa 2. Bir Gambit vakasi mı?:astonished:

  2. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Yeter be yeter çıksın artık yıldık

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Yeni Batman filminde de yine Joker, Kedi Kadın, Penguen gibi gına gelen karakterler görürsem Marveel diye bağırarak kaçarım. :smiley: :smiley: :smiley:

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Dc eskiden sadece Batman ve Süperman filmi yapardı şimdi de bu iki karaktere üvey evlat muamelesi yapıyor. Flash’ı ertelediler, Batman ertelendi. Saçma sapan projelerle uğraşıyorlar. Bu kafayla Marvel’a yetişemezler.

  5. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Yeni Batman’in Robert Pattinson oldu diye haberler var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Şahsen troll haberdir diye umut ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

destanlar cagi inceleme

Destanlar Çağı: Tanrıların Çağı Sona Erdi

kr kitap kulubu 8 biz hep satoda yasadik

KR Kitap Kulübü #8 | Shirley Jackson – Biz Hep Şatoda Yaşadık