in

Batman Hayranları Robert Pattinson Aleyhine İmza Kampanyası Başlattılar

Robert Pattinson’ın Batman rolünden alınması için hayranlar tarafından imza kampanyası başlatıldı.

Robert Pattinson Batman
- Reklam -
- Reklam -

Robert Pattinson isminin yeni Batman‘i canlandıracağının duyulmasının üstünden uzun zaman geçmedi. Söz konusu haberi geçtiğimiz gün sizlerle paylaşmıştık. Buna rağmen Batman hayranları birkaç saat içinde bir imza kampanyası başlattı bile. Pattinson‘ın rolden alınması isteniyor!

Matt Reeves Batman sinematik evrenini tekrar ele alarak bizlere sunacak. Bu filmlerde Batman‘i kimin oynayacağı büyük problem konusu olmuştu. Ben Affleck‘ten beri yapımın ayağı pislikten kurtulamıyor. Tam Batman’i kimin oynayacağı kararlaştırılmışken hayranlar filmi ateşe tutmaya başladı bile. Pattinson için üzücü bir şekilde hayranlar kendisinin rolden alınması adına imza kampanyası başlattı.

Robert Pattinson yerine Armie Hammer

Robert Pattinson yükselişini kimileri için kötü bir film ile yapmış olsa da son zamanlarda çoğu eleştirmen tarafından güzel yorumlar ve de ödül adaylıkları alan bir oyuncu. Hayranların yaptıkları adaletsiz yorumlar sonrası kendisine saf bir nefret ile baktıklarını düşünebiliriz. Yorumların çoğu eleştiriden ziyade “Batfleck hatasını bir daha yapıyorsunuz”, “şaka mı bu?”, “yapılabilecek en rezil seçim” gibi sert ve kırıcı.

- Reklam -

Robert Pattinson hala resmi olarak sözleşme yapmış değil. Yapımcıların düşündükleri ve çoğu hayranın onayladığı bir başka oyuncu daha vardı: Armie Hammer. Bu tepkiler sonrası neler olarak göreceğiz.

- Reklam -

Peki siz kimin Batman’i canlandırmasını isterdiniz? Forumlarımızda düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz!


Yeni Batman Nihayet Belli Oldu ve Söylentiler Doğru Çıktı!

Avengers: Endgame Yönetmenlerinden Joe Russo’dan “Batman” İtirafı

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Vanbilderass Vanbilderass dedi ki:

    Ben Affleck açıklandığında da beyaz saraya mektup yazmışlardı, en iyi batman uyarlaması çıkmıştı karşımıza. Ben Pattinson’a da güveniyorum. İyi bir oyuncu, yakışıklı da bir tip. Birkaç ay vücut çalışır halleder. Asıl güvenmediğim şey senaryo, o da güzel olsa keşke.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sanırım Batman’in ilk yılları deneyimsiz çaylak zamanları işlenecek. O yüzden, çok da önemli değil kimin oynadığı. Benim çok büyük bir beklentim yok bu filmden. Sanırım beyazperdede efsane bir Batman görme ihtimalimiz yok artık. Neyse, Allah’tan efsane Joker geliyor :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dogum gunu kizi haruki murakami

Haruki Murakami’nin Yeni Kitabı Doğum Günü Kızı Raflarda

salah birsel dort koseli ucgen 1

Salâh Birsel’in Gözlemleri: Dört Köşeli Üçgen