in ,

Batman Rolü İçin Pattinson’a Rakip Çıktı: Nicholas Hoult

Batman rolü için gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinde Robert Pattinson’ın yanı sıra ünlü aktör Nicholas Hoult’un da yer aldığı rivayet ediliyor.

Batman
- Reklam -
- Reklam -

Ben Affleck‘in Batman rolünü bırakmasının ardından Yarasa Adam’ı kimin canlandıracağı büyük merak konusu. Bugüne dek birkaç isim ortaya atılmış ancak hiçbiri kesinlik kazanmamıştı. Son olaraksa Alacakaranlık (Twilight) filmiyle ünlenen Robert Pattinson‘la görüşmelere başlandığına dair bazı haberler duymuştuk.

O zamanki haberler Warner Bros. ile ünlü oyuncunun el sıkıştığı yönündeydi. Ancak The Wrap‘in bildirdiğine göre şimdi Batman rolü için yeni bir aday var: Nicholas Hoult. En son J.R.R. Tolkien’in gençliğini canlandıran genç oyuncuyu X-Men filmlerindeki Beast rolünün yanı sıra Mad Max: Fury Road‘tan da tanıyoruz.

The Wrap muhabirinin bildirdiğine göre Warner Bros. ve DC yetkilileri her iki oyuncuyu da Batman kostümüyle deneme çekimlerine almış durumda. Ayrıca filmin çekimlerine 2020’nin ilk çeyreğinde başlanacağı da söyleniyor. Ki bu da en erken 2021 yılında gösterime gireceği anlamına gelir.

- Reklam -

Batman hayranları şimdiden ikiye bölünmüş durumda. Bazıları Pattinson’ın tarafını tutarken bazılarıysa Hoult’un daha isabetli bir seçim olacağını düşünüyor. Öte yandan, şu anda bu iki aktörün ismi ön plana çıksa da hiçbir şeyin kesinleşmediğini de unutmamak gerek. Ne de olsa denemelerde Batman kostümüyle iyi bir görüntü çizmeleri, rolü hak ettiklerini ispatlamaları gerek. Kim bilir? Belki de ileride bambaşka biriyle de anlaşılabilir.

Gelişmeleri merakla takip ediyoruz.


* Tom King Yeni Bir Batman Serisi Yazıyor

* George Clooney, Ben Affleck’i Batman’i Oynamaması İçin Uyarmış

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for serotonin serotonin dedi ki:

    Ne yorum yapsam bilemiyorum yani Nicholas Hoult X-men de Beast zaten ek olarak bir de Batman olmasına gerek var mı ki? Mad Max de güzel rol yapmıştı beğenmiştim ama bebek suratlı bir oyuncu.
    Robert Pattinson’dan ise nedense korkmuyorum aşırı tepki vermedim neden olamaz diye :smiley:

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Bence Pattinson çok daha iyi görünüyor Batman olarak düşününce, ama Twilight’taki rolü Edward’ı nasıl aklımdan silerim bilemiyorum. :smile:

  3. Avatar for Alp Alp dedi ki:

    Yeni film Bruce Bey’in gençliğini mi anlatacak? Ne güzel kişiliği oturmuş yetişkin Batman izlemek varken bir takım bocalamalar içinde yolunu bulmaya çalışan Bruce mu izleyeceğiz? Bununla ilgili açıklama yapıldı da ben mi kaçırdım acaba

  4. Avatar for Ronin47 Ronin47 dedi ki:

    Başrol tercihlerine baktığımda, yeni film için sadece iki hikaye mantıklı gelmeye başladı. İlki “Year One” diğeri ise “Batman Beyond”.

  5. Avatar for fikirgezegeni fikirgezegeni dedi ki:

    Year One ile Long Halloween karışımı bir şeyler olması muhtemel.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Gülten Dayıoğlu

Gülten Dayıoğlu “Muğla’nın Minik Yazarları” Projesinde

the witcher netflix ust

The Witcher Dizisinin Çekimleri Tamamladı