in

“Elvis” ile Oscar Adaylığı Alan Baz Luhrmann, Warner Bros. ile Daha Fazla Film için Anlaştı

Baz Luhrmann, Warner Bros. ile anlaşmaya vardı. Stüdyo birçok yapımın fişini çekerken yeni yapımlar için önemli sanatçılarla anlaşmayı sürdürüyor.

Elvis yönetmeni Baz Luhrmann Warner Bros. ile Anlaştı
- Reklam -
- Reklam -

Baz Luhrmann, Warner Bros. ile yeni filmlerde çalışmak üzere bir anlaşma imzaladı. Avustralyalı yönetmen son olarak Elvis ile Oscar’da adından çokça söz ettirmişti.

Warner Bros. Pictures, Discovery birleşimi sonrası kötü günler geçiriyor. Şimdiye dek birçok dizi ve film projesinin iptal edildiği, HBO Max’e yönelik işlerin de tekrar düzenlendiği biliniyor. Batgirl, Scooby-Doo dahil olmak üzere iptal ettiği projelerden yüz milyonlarca dolar zarar eden şirket, DC Studidos’taki değişim ile de eskiye ait tüm yapımları bir bir iptal ediyor.

Ancak tüm bunların yanında, özellikle Oscar adayı isimlerle de çalışarak geleceğe yönelik planlarını yavaş yavaş uygulamaya koyuyorlar. Bunlardan biri de Elvis’in yönetmeni, yazarı ve yapımcısı Baz Luhrmann ile bir anlaşma imzalamak oldu.

- Reklam -

Anlaşma, Warner Bros. Pictures’ın eşbaşkanları ve CEO’ları Michael De Luca ve Pam Abdy tarafından yapıldı. Ayrıca bu anlaşmanın, Elvis’in En İyi Film de dahil olmak üzere sekiz Akademi Ödülü adaylığının hemen ardından geldiğini hatırlatmış olalım. Halihazırda yurtiçinde 151 milyon dolar ve dünya çapında 287 milyon dolar kazanan yapım, Kuzey Amerika’da ve belli başlı ülkelerde sinemalara yeniden geri döndü. Böylece bu rakam biraz daha artacak.

Elvis yönetmeni Baz Luhrmann Warner Bros. ile Anlaştı

Baz Luhrmann, Warner Bros. ile Yeni Filmler Hazırlamaya Devam Edecek

De Luca ve Abdy, yeni anlaşma hakkında şunları söylediler:

“Baz Luhrmann, modern sinemanın en sıra dışı film yapımcılarından biri ve Warner Bros. olarak onunla olan ilişkimizi sürdüreceğimizi duyurmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Elvis’in her yaştan izleyiciyi ve yepyeni bir nesli sinemalara geri döndürmesine yardımcı olan muazzam başarısı, Baz’ın çağın ötesinde olduğunu kanıtlıyor. Sadece film ortamını geliştirmeye devam etmekle kalmıyor, aynı zamanda başka hiçbir şeye benzemeyen bir beyaz perde deneyimi yaratıyor. Üstlendiği her projede kendi sinema dilini oluşturmuş, işine kattığı müziğe kadar uzanan, türünün tek örneği bir isim. Onu bu haftaki sekiz Oscar adaylığı için tebrik etmekle kalmıyor, ayrıca gelecek sinema projelerini de dört gözle bekliyoruz.”

- Reklam -

Baz Luhrmann Elvis öncesi son olarak 2013 yılında gösterime giren ve başrollerinde Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire ve Carey Mulligan gib isimlerin yer aldığı The Great Gatsby ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Elvis yönetmeni Baz Luhrmann Warner Bros. ile Anlaştı

Sizler Elvis yapımını ya da Baz Luhrmann’ın önceki yapımlarını izlemiş miydiniz? Yeni anlaşma hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Family Guy 22. sezon ve 23. sezon için onayları

Animasyon Klasiği “Family Guy” 22 ve 23. Sezonları ile Yola Devam Edecek

Nicole Kidman, The Perfect Nanny Dizisi Kadrosuna Katıldı

Oscarlı Aktris Nicole Kidman, HBO’nun “The Perfect Nanny” Dizisine Katıldı