in ,

Idris Elba’lı Gerilim Filmi “Beast”ten Fragman Yayınlandı

Beast fragmanı yayınlandı. Başrolünde Idris Elba’nın yer aldığı Baltasar Kormákur imzalı gerilim filmi bu yaz vizyona giriyor.

beast fragmanı idris elba
- Reklam -
- Reklam -

Beast fragmanı paylaşıldı. Idris Elba’nın başrolü oynadığı yapımın yönetmenliği Trapped ile tanınan Baltasar Kormákur tarafından üstleniliyor.

Hayatta kalma temalı gerilim filmi Beast için yeni fragman yayınlandı. Yapımda Idris Elba, ailesini ölümcül bir aslandan korumak zorunda kalan baba Nate Samuels karakterini canlandırıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Elba’ya Sharlto Copley, Leah Jeffries, Iyana Halley, Mel Jarnson, Amara Miller, Dorian Hedgewood, Damon Burtley, Bill Gallagher ve Hudson Anne-Black gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

5 daha Primetime Emmys’e aday gösterile Idris Elba, Beasts of No Nation, The Losers, Thor: Ragnarok, Pacific Rim, Luther ve The Dark Tower gibi yapımlarla tanınıyor.

Oyuncunun yeni filmi Beast için yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Beast Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Filmin vizyona girmesine üç ay kala yapımcı stüdyo Universal Pictures’tan ilk tanıtım geldi.

Elba, yapımda doğayla savaşan dul bir adam olan Dr. Nate Samuels olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Samuels’in kızlarıyla Güney Afrika’daki yolculuğu, kaçak avcılardan kurtulan ve insanlardan vahşice bir intikam almayı kafaya koymuş bir aslanla yollarını kesiştirecek.

Filmin yönetmenliğini Myrin, Hafia, 2 Guns ve Trapped ile adından söz ettiren İzlandalı yönetmen Baltasar Kormákur üstleniyor. Yapımın senaristliğini ise Rampage ve Non-Stop’un yazarı Ryan Engle ile Breaking In’in yazarı Jaime Primak Sullivan kaleme alıyor.

- Reklam -

The Revenant ve The Martian’ın Oscar dolu Akademi maceralarının ardından hayatta kalma temalı yapımların sayısı artmaya devam ediyor. The Shallows, Blake Lively dahil son dönemlerde bu türde birçok yapım sinemaseverlerin karşısına çıktı.

Yayınlanan ilk Beast fragmanı da Idris Elba’nın canlandırdığı Samuels ve ailesinin Güney Afrika’daki mücadelesine odaklanıyor.

Yapımın yönetmeni Baltasar Kormákur daha önce 2018’de Adrift’te de benzer bir temayı işlemişti. Türkiye’de Sürükleniş adıyla bilinen o yapım da kasırga felaketi sonrası bir teknede hayatta kalma fikrini işliyordu.

Beast filmi 19 Ağustos 2022 tarihinde sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak.

Idris Elba’nın yeni filmine dair ilk görüntüleri ve konsepti nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for periyodiknesriyat periyodiknesriyat dedi ki:

    Yıl olmuş 2022, hala böyle saçma sapan hikayelerden medet umuluyor. Fragmanı bile herhangi bir duyguyu tetiklemiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bu Bizim Anlaşmamız - Ryan Andrews

Ryan Andrews İmzalı Eisner Finalisti “Bu Bizim Anlaşmamız” Çizgi Romanı Türkçede

Uramichi Oniisan İncelemesi

Uramichi Oniisan İncelemesi: Her Şeye Rağmen Gülümse!