in

Yıldız Aktör Ben Affleck, Batman Rolüne Geri Dönüyor

Ben Affleck, Batman rolüne geri dönmeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncu Aquaman and the Lost Kingdom‘da yeniden Kara Şövalye’ye hayat verecek.

Ben Affleck, Batman Rolüne Geri Dönecek Aquaman 2
- Reklam -
- Reklam -

Ben Affleck, Batman rolünü bir kez daha canlandıracak. Yıldız oyuncu DC Sinematik Evreni’ne The Flash öncesi Aquaman and the Lost Kingdom ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Ben Affleck, bir kez daha Kara Şövalye kostümünü giymeye hazırlanıyor. DC, perde arkasındaki birçok değişikliğe rağmen yeni ve geri dönen serilerle film evreninde ilerlemeye devam ediyor. İlk olarak 2016’da Batman v Superman: Dawn of Justice’de tanıtılan Aquaman, DC’nin en önemli Justice League karakterlerinden biri olarak biliniyor. Momoa’nın Denizlerin Kralı’nı canlandırdığı 2018’in Aquaman filmi, dünya çapında 1 milyar doları aşan bir gişe ve başarı elde etti.

Jason Momoa sayesinde Aquaman karakteri, dünya çapında ana akım izleyiciler için daha da popüler bir karakter haline geldi. Justice League henüz beyaz perdede bir araya gelmeyebilirken, Arthur Curry gelecek yıl Aquaman and the Lost Kingdom’daki yeni macerası için geri dönecek. Ancak, Aquaman’in devamı için DC ikonuna başka bir büyük kahraman katılıyor gibi görünüyor.

- Reklam -

Ben Affleck’in, yine gelecek yıl vizyona girmesi beklenen The Flash ile Batman karakterine bürüneceği uzun süredir biliniyor. Ancak Momoa’nın Instagram’da paylaştığı bir gönderi sayesinde, oyuncunun Aquaman’in devam filminde de Kara Şövalye karakterine hayat vereceği ortaya çıktı.

Ben Affleck, Yeni DC Filmleri ile Batman Rolünü Devam Ettirebilir

Ben Affleck, Yeni DC Filmleri ile Batman Rolünü Devam Ettirebilir

Momoa, Warner Bros. stüdyosunda Affleck’le yan yana bir fotoğrafını paylaştı. Ayrıca Affleck’in Batman’inin Aquaman ve Kayıp Krallık’ta olduğunu doğrulayan bir video da yayınladı. Görünüşe göre WB stüdyolarındaki bir tur grubu, sette Affleck ve Momoa’yı gördü ve böylece gerçek ortaya çıktı. Momoa videoda “Eh, bunu bir sır olarak saklamaya çalıştık” diyor.

- Reklam -

Warner Bros. ve DC Films, Affleck’in Aquaman and the Lost Kingdom ile sözde ilişkisi hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. The Flash’ın, Affleck’in DC Genişletilmiş Evreni’ndeki Batman serisinin sonu olacağı öne sürülüyordu. Bilindiği üzere Michael Keaton da yıllar sonra Batman’i canlandırmak için evrene geri döndü. İlk önce The Flash filminde olacağı söylenen ismin daha sonra Batgirl filminde de yer alacağı ortaya çıktı. Bu mantıkla, Ben Affleck’in de ilerideki serilerde yer alması oldukça olası görünüyor. Elbette şu an için tüm bunlar birer söylentiden ibaret.

Aquaman and the Lost Kingdom, 17 Mart 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Ben Affleck’in Zack Snyder’s Justice League tekrar çekimleri dahil olmak üzere hem Aquaman 2 hem de The Flash filminde karakteri yeniden canlandıracak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce DC Sinematik Evreni’nin beklenen solo Batman filmi gerçek olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Belki bu rol onu mutlu eder. Reddedilen Batman senaryosu, BvS ile ilgili olumsuz yorumlar ve sona eren ilişkisi nedeniyle bir aralar çok mutsuzdu.

    200

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

MGM Stüdyoları, Tomb Raider hakları

MGM Stüdyoları, Tomb Raider’ın Haklarını Kaybetti: Alicia Vikander, Lara Croft’a Veda Edecek

Cadfael Birader Serisi #3 Kurtboğan - Ellis Peters

Orta Çağ’da Geçen Polisiye Roman Serisi Cadfael Birader, “Kurtboğan” Kitabı ile Devam Ediyor